Search for content, post, videos

Topul zodiilor obsedate de sex! Tu te afli printre ele?

Exista cateva zodii care se gandesc la sex mai mult decat altele. Unii le numesc obsedate de amor, altii pasionale. Chiar daca ti se pare greu de crezut ca exista persoane care se gandesc in permanenta la sex, ei bine se intampla asta. Afla si tu daca te numeri printre ele.

Taur
Cunoscut pentru sensibilitatea si romantismul sau, taurul uimeste in dormitor. Nativii acestei zodii sunt pe primul loc in topul celor mai obsedate zodii de sex.

Desi este un mare cuceritor, taurul adora sa fie curtat si nu cedeaza usor. Cu toate astea, taurul se gandeste in permanenta sa-si mareasca lista de cureriri. Pasiunea pentru amor ii face pe tauri sa incline catre aventurile de o noapte.

Scorpion
Scorpionilor le place sa detina controlul in pat, sunt adesea asemuiti cu animalele de prada. In pat se simt in largul lor, mai ales atunci cand vine vorba de sex. Din acest motiv nu accepta roluri in care ei nu detin controlul in pat. Scorpionii sunt usor de starnit, este suficienta o simpla atingere pentru ca ei sa se gandeasca la sex.

Nativii din scorpion au nevoie in permanenta de idei noi in dormitor, le place sa se joace cat mai mult, din acest motiv urasc sexul monoton.

Fecioara
Sensibilia si calculata fecioara este extrem de pasionala in pat si majoritatea celor nascuti in aceasta zodie sunt obsedati de sex si se gandesc in permanenta la viitorii parteneri. Desi nu pare, nu lasa sa se vada acest lucru, nativii din fecioara pun mare accent pe ce se intampla in dormitor si au mari pretentii in ceea ce priveste partenerul.

Daca nu sunt multumiti in pat, nativii din fecioara se reorienteaza repede la un alt partener.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *