29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop zilnic - 28 ianuarie 2016, joi. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Starea de optimism ce cuprinde nativii mai multor zodii, odata cu apropierea sfarsitului de saptamana, ii ajuta si sa faca o impresie mai buna in relatiile profesionale. In consecinta, unele persoane ar putea primi aprecieri si chiar promovari!

 

BERBEC: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Berbecii ar putea fi tentate sa sacrifice calitatea in favoarea cantitatii. Ar trebui, totusi, sa fie constiente ca mai mult din ceva nu inseamna neaparat mai bine. In acest sens ar putea avea probleme la locul de munca. Doar pentru ca vin inainte de program si pleaca dupa nu inseamna ca sunt neaparat eficienti, iar acest lucru ar putea sa le atraga unele avertismente din partea superiorilor, care vor rezultate, fara sa le pese cat timp stau angajatii la serviciu.

 

TAUR: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Pentru nativii acestei zodii, va fi peste masura de important sa-si poate satisface nevoile de baza, aspiratiile intrinseci si esentiale. In felul acesta, vor putea sa-si desfasoare activitatea in mod eficient si chiar sa aiba o inspiratie exceptionala de moment care ar putea fi baza unui proiect viitor pentru care vor fi peste masura de apreciati.

 

GEMENI: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Plini de entuziasm, Gemenii vor avea impresia ca pot cuceri lumea. Nativii acestei zodii vor fi tentati sa se angajeze in activitati noi, in domenii necunoscute lor pana in prezent. Dar Gemenii ar trebui sa fie prevazatori si sa constientizeze ca entuziasmul nu inlocuieste know-how-ul. Asadar, doar daca exploreaza noul domeniu, daca se pun pe invatat practic o sa poate duce la capat cu bine noile lor angajamente. Daca nu sunt dispusi sa-si sacrifice din timp pentru asta, mai bine se rezuma la responsabilitatile lor deja existente.

 

RAC: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Racii vor fi foarte tentati sa puna cartile pe masa joi, sa-si impartaseasca gandurile, aspiratiile, dar si nemultumirile, abordand o atitudine impaciutoare si toleranta. Insa nu toate persoanele apropiate lor le vor oferi un feedback pozitiv. Motiv pentru care ar trebui sa se gandeasca bine daca este sau nu cazul sa spuna lucrurilor pe nume in anumite situatii problematice.

Citeste si:  Horoscop zilnic - 4 noiembrie 2015, miercuri

 

LEU: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Desi in jurul Leului se va forma o atmostera optimista, in care probleme vechi par a-si gasi, intr-un final, solutiile, nativii acestei zodii se vor arata sceptici noului curent, mizand pe preconceptia ca “totul e prea frumos ca sa fie adevarat”. Mai mult, Leii ar putea avea impresia ca le lipseste o piesa importanta din puzzle, motiv pentru care nu pot vedea cum trebuie, intelege pe deplin o situatie de fapt. In astfel de momente, ar trebui sa se bazeze pe instinctele proprii, pe ei insisi.

 

FECIOARA: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Fecioarele vor avea chef sa se rasfete joi, sa fie mai generoase cu ele insele, inclusiv din punct de vedere financiar. Insa n-ar trebui sa se inhame la cheltuieli majore, indiferent daca au primit salariu/onorariul sau nu, caci in viitorul apropiat ar putea sa apara situatii care vor necesita o investitie mai mare de bani.

 

BALANTA: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Sa stie cum sa reactioneze in fata unor situatii mai delicate la serviciu devine un proces tot mai dificil pentru balante. Saptamana de munca a fost solicitanta pentru Balante, iar oboseala adunata ii face pe nativii acestei zodii tot mai irascibili. Pentru a nu reactiona intr-un mod prea emotional, Balantele trebuie sa se rezuma la faptele situatiei, nu la interpretatirile celor implicati.

SCORPION: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Scorpionii considera o prioritate de top cautarea unui scop superior activitatii lor. Astfel, Scorpionii ar putea sa se simta usor defazati, joi, fiindu-le ocazional greu sa se implice cu adevarat din conversatiile cu ceilalti, cu atat mai mult in acelea pe care le considera superficiale. Scorpionii au parte, practic, de o calatorie spirituala. Ei trebuie sa se inarmeze cu rabdare, pentru ca un astfel de drum necesita timp, iar finalitatea se lasa adesea asteptata.

Citeste si:  HOROSCOP – Joi, 03 ianuarie 2019

SAGETATOR: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Idealisti vor fi si Sagetatorii, motiv pentru care ar putea lasa pe plan secund responsabilitatii profesionale. Sagetatorii ar putea sa se descopere pe sine in alta lumina si vor cauta sa se izoleze usor de lume. Insa este mai indicat sa-si dezvaluie trairile persoanelor de incredere, ale caror sfaturi ar putea sa-i ajute sa aleaga o cale mai buna, cel putin din perspectiva abordari de viata.

CAPRICORN: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Daca celalalte zodii vor fi actiona mai emotional joi, Capricornul o sa incerce sa-si bazeze judecata doar pe informatii concrete. Dar acestea nu-i pot oferi o imagine completa asupra situatiei cu care se confrunta, fiindu-i chiar recomandat capricornului sa-si asculte si instinctele.

VARSATOR: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Varsatorii s-ar putea confrunta cu o neintelegere legate de bani, dar aceasta va fi lamurita rapid. Pe de alta parte, se prea poate ca nativii acestei zodii sa constate ca o actiunea a lor nu a fost tocmai potrivita situatiei cerute, pentru ca nu aveau toate datele problemei. Din acest motiv, ar putea sa se simta usor depasiti de problema. In acest caz, este indicat sa apeleze la prieteni sau la colegi pentru a gasi mai usor o rezolvare.

PESTI: horoscop zilnic – 28 ianuarie 2016, joi

Pestii ar putea avea impresia ca se pierd intr-o ceata densa, in care nu reusesc sa desluseasca realitatea si directia in care trebuie sa se indrepte. Cu toate acestea, cei din jur vor veni cu incurajari, considerandu-i in continuare persoane care stiu foarte bine ce vor. Totusi, Pestii vor fi influentati de curenti emotionali care o sa-i traga ba in stanga, ba in dreapta, creandu-le o stare de confuzie. Pentru a iesi la liman, nativii acestei zodii trebuie sa se increada in propriul simt de orientare, atat in spatiu, cat si in viata, in general.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: