Search for content, post, videos

Ce animal ti se potriveste, in functie de zodie! Alege pentru armonie perfecta

Unor zodii le face mai multa placere decat altora sa ingrijeasca de animale. Asadar, sa vedem ce animal spun astrele ca ti s-ar potrivi mai bine.

Berbecul, Taurul, Leul, Sagetatorul si Capricornul, cunoscute ca semne mai dregraba „animalice”, se inteleg cel mai bine cu animalele de companie, motiv pentru care uneori reprezentantii acestei zodii au tendinta sa relationeze chia rmai usor cu animalul lor de companie decat cu oamenii din jur.

Daca esti nascut sub una din aceste zodii, te vei descurca de minune cu animalul tau, in special daca este unul din cele cu patru picioare,  caine ori  pisica.

 

Gemenii, Balanta, Varsatorul si Fecioara sunt cunoscute ca zodii „umane” si daca apartii de una din aceste zodii, stii ca de cele mai multe ori, contactul uman este mai important pentru tine decat cel cu animale. Asadar, animalele comunicative, vorbitoare, precum papagalii, pot fi o companie foarte placuta in special pentru zodiile de Aer. Cei mai legati de Pamant, in schimb, pot prefera animalele ordonate, care nu cer prea multa atentie si ingrijiri speciale, precum pestii si alte animale de acvariu, pisicile cu par scurt sau fara par.

 

Semnele de apa (Rac, Scorpion, Pesti) sunt probabil cele mai darnice semne ale zodiacului. Asa ca pentru acestia, animalele care necesita mai multa ingrijire sau care provin din medii mai putin calduroase din punct de vedere emotional, sunt „victimele” perfecte. 

Acesti oameni iubitori se descurca de minune cand vine vorba de ingrijire si caldura sufleteasca si se ataseaza repede si intens de un animal de companie, oricare ar fi el, ca si de oameni.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *