Search for content, post, videos

Horoscop amoros pentru finalul lui 2015. Cum se va sfarsi anul pentru fiecare zodie, in dragoste

Finalul lui 2015 vine cu destul de multe schimbari pentru fiecare nativ, pe plan amoros. Astfel, anul se va sfarsi destul de ciudat pentru unii dintre nativi, in dragoste.  

BERBEC – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 vine cu schimbari destul de mari in amor pentru Berbeci. Astfel, fie fac alegerea de a iesi din relatia in care se afla, din cauza neintelegerilor, fie cunosc o persoana care le starneste interesul si pentru care sunt dispusi sa lase deoparte ceea ce au.

TAUR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 in dragoste, pentru Tauri, se anunta furtunos. Undeva in urmatoarele doua luni vor afla amanunte total suparatoare cu privire la persoana iubita. Aceste amanunte ii va face pe nativii din Taur sa fie pusi in fata unei alegeri destul de grele.

GEMENI – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Pentru Gemeni insa, finalul lui 2015 pe plan amoros este minunat. Nativii acestei zodii au parte doar de armonie, intelegere, caldura si pasiune in cuplu.

RAC – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Pentru Raci, finalul lui 2015 nu vine cu mari schibari in dragoste. Astfel, daca pana in momentul de fata nu se afla intr-o relatie stabila, asa vor incheia si anul. Iar daca se afla intr-o relatie, nativii acestei zodii vor reusi sa petreaca momente pasionale alaturi de partener pana la finalul anului.

LEU – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 se anutna a fi cat se poate de placut pentru Lei din punct de vedere amoros. Persoana iubita le este mereu alaturi si mai mult decat atat, in luna decembrie, le va da o veste nemaipomenita cu privire la viitorul lor.

FECIOARA – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Fecioarele au un final de 2015 destul de anevoios din punct de vedere amoros. Astfel, in luna noiembrie afla o serie de vesti neplacute cu privire la persoana iubita, pe cand in luna decembrie reiau legaturile amoroase cu o veche iubire.

BALANTA – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Balantele au un final agitat de 2015, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii traiesc momente pasionale cu diferite persoane. Ar trebui sa fie atenti ca nu cumva sa confunde pasiunea cu dragostea, pentru a nu avea de suferit pe viitor.

SCORPION – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Finalul lui 2015 este agresiv pentru Scorpioni. Nativii acestei zodii trec printr-o brutala despartire, ceea ce ii face sa se simta nesiguri pe ei. Insa, chiar inainte ca anul sa se incheie, nativii acestei zodii cunosc o persoana care le va incalzi sufletul.

SAGETATOR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Sagetatorii termina anul 2015 asa cum l-ai si inceput, in dragoste. Adica, isi gasesc linistea in bratele persoanei iubite, ceea ce ii face sa se simta increzatori pe relatia pe care o au.

CAPRICORN – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Capricornii insa termina anul 2015 pe un ton nu tocmai placut, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii isi dau seama ca ar fi cazul sa puna punct relatiei in care se afla. Este una dintre cele mai grele decizii pe care le au de luat in acest an.

VARSATOR – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Varsatorii au un final de 2015 de poveste, din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii se bucura de unele dintre cele mai placute surprize din partea persoanei iubite si totodata isi dau seama ca au facut una dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste persoana alaturi de care sa isi traiasca viata.

PESTI – Horoscop amoros pentru finalul lui 2015

Final de 2015 armonios si linistiti pentru nativii din Pesti, in dragoste. Traiesc clipe minunate in comp-ania persoanei iubite si reusesc sa isi consolideze relatia.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *