Search for content, post, videos

Cele mai geloase zodii din horoscop! Orice ar face nu acorda incredere partenerului

Cele mai geloase zodii din horoscop! Orice ar face nu acorda incredere partenerului

Afla care sunt cele mai geloase zodii si daca te numeri printre ele. Iata ce spun astrele despre acest subiect destul de sensibil.

Astazi iti explicam cum sta, de fapt, situatia pentru semnele de apa, de foc, de pamant si de aer. Cine sunt cei mai gelosi parteneri si cine trece usor peste tradari in viata amoroasa?

Citeste si: Horoscop luna mai 2022. Trei zodii cu protectie divina. Niciun rau nu le poate atinge

Cele mai geloase zodii din horoscop

Zodiile de apa. Semnele de apa sunt considerate cele mai geloase din zodiac. Racii, Scorpionii si Pestii fac destul de des crize de gelozie.

Nativii din Rac si Scorpion nu obisnuiesc sa isi arate sentimentele sau sa vorbeasca despre ceea ce simt, insa vor izbucni atunci cand te astepti mai putin. In schimb, Pestii sunt foarte gelosi, insa pot ierta cu usurinta.

Zodiile de foc. Acestea se afla la polul opus. Berbecii, Leii si Sagetatorii au foarte mare incredere in ei. Din acest motiv nu isi fac griji in privinta partenerului de viata. Acesti nativi nu stiu ce este gelozia. Sagetatorii sunt constienti de cat de importanta este intimitatea partenerului de cuplu si din acest motiv crizele de gelozie nu isi au rostul.

Pentru Berbeci si Lei este foarte importanta sinceritatea in relatie, iar din acest motiv sunt putin gelosi. Pentru ei, infidelitatea partenerului reprezinta sfarsitul relatiei.

Citeste si: Zodii care au noroc in dragoste in luna iunie! Ele vor trai momente de neuitat alaturi de partenerul de cuplu

Zodiile de pamant. Aici lucrurile stau putin diferit. Gelozia nu apare neaparat din cauza sentimentelor profunde de iubire, ci la nivelul posesiunii. Taurii nu vor ca ceva ce le apartine sa fie atins si de altcineva. Fecioarele si Capricornii sunt foarte suspiciosi si mult mai posesivi decat Taurii.

Acestia isi doresc ca partenerii de cuplu sa le ofere si sa fie alaturi de ei, asa cum si ei, la randul lor, o fac. Nu pot ierta infidelitatea.

Zodiile de aer. In acest caz, lucrurile sunt impartite la extreme. Gemenii sunt in topul zodiilor posesive si geloase, in timp ce Balantele isi traiesc viata la maximum si sunt capabile sa treaca peste o astfel de tradare.

Zodia Varsator este una visatoare si boema, in general. Dar, daca afla ca a fost tradata, sufera enorm pentru ca si-a pus sufletul pe tava. Nu isi manifesta gelozia pentru ca nu isi doreste sa isi impinga partenerul in bratele altcuiva.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *