3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Zi de miercuri cel putin interesanta pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca pentru multi dintre ei se vor schimba total unele prioritati.

BERBEC – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Berbecii incearca din rasputeri sa comunice din nou bine cu persoana iubita, insa se pare ca nu au cum sa ajunga la un consens. Spre seara se intrevad certuri puternice.

TAUR – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Taurii au parte de discutii in contradictoriu la locul de munca, cu superiorii. Ar trebui sa incerce sa fie mai diplomati daca doresc sa aiba sorti de izbanda.

GEMENI – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Miercuri este o zi minunata pentru Gemeni, din punct de vedere profesional! Nativii acestei zodii au o mare sansa de realizare in cariera iar pe plan amoros totul merge ca pe roate.

RAC – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Zi foarte buna de miercuri si pentru Raci, mai ales datorita faptului ca intra in posesia unei importante sume de bani. Nativii acestei zodii vor reusi sa inceapa un important plande afaceri.

LEU – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Leii trec printr-o serie de schimbari in familie, care le pica foarte bine. Relatia cu persoana iubita se imbunatateste si pe plan financiar totul este mult mai bine.

Citeste si:  Horoscop miercuri, 2 aprilie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

FECIOARA – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Fecioarele au parte de unele dintre cele mai bune vesti miercuri, venite din partea superiorilor. Se pare ca sunt pe cale de a fi promovate si se intrevede si o marire salariala.

BALANTA – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Balantele au parte de probleme amoroasa miercuri, din cauza ca sunt foarte absente in viata de cuplu. Acest lucru le va fi reprosat si vor fi nevoite sa ia masuri.

SCORPION – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Scorpionii au o zi de miercuri plina de pasiune, ceea ce ii face sa se simta cel putin bine. Jumatatea lor da dovada de faptul ca este sigura de alegerile pe care le face, din punct de vedere amoros.

SAGETATOR – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Sagetatorii incearca sa faca in asa fel incat sa aplaneze o serie de conflicte la locul de munca. Nu vor avea insa mari sanse de izbanda, din cauza unor colegi rau-voitori.

CAPRICORN – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Zi de miercuri plina de evenimente neprevazute pentru Capricorni. Nativii acestei zodii au parte de surprize pe plan amoros, din partea unei persoane pe care o cunosc de foarte multa vreme.

VARSATOR – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Citeste si:  Horoscop 24 iulie. Zodiile care sunt urmărite de ghinion. Trebuie să se ferească de pericole

Varsatorii au o zi de miercuri minunata, mai ales pentru ca persoana iubita le insenineaza ziua cu vesti cat se poate de bune. Nativii acestei zodii traiesc o perioada foarte frumoasa. Cu sanatatea stau din ce in ce mai bine.

PESTI – Horoscop zilnic miercuri, 9 decembrie, 2015

Pestii se simt istoviti miercuri, asa ca nu vor depune mari eforturi la locul de munca. Din aceasta cauza s-ar putea sa intre in colimatorul sefilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: