22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop weekend 22-23 iulie. Taurii primesc bani, în timp ce Racii se...

Horoscop weekend 22-23 iulie. Taurii primesc bani, în timp ce Racii se relaxează

Horoscop weekend 22-23 iulie. Află chiar acum ce te așteaptă în funcție de zodie. Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Zodia Berbec

Sâmbătă:

Faci o surpriză plăcută cuiva drag, iar bucuria acestei persoane îți aduce și ție extrem de multă fericire. Simți o împlinire sufletească specială când realizezi astfel de lucruri.

Duminică:

Pui la cale o zi plină de călătorii frumoase, vezi locuri noi alături de cei dragi. Savurați fiecare clipă și lași deoparte toate problemele și grijile pentru o zi.

Zodia Taur

Sâmbătă:

Ai parte de o zi foarte bună pe plan financiar, căci primești niște bani de care aveai mare nevoie. Asta te ajută să te bucuri mai mult de acest weekend, să te relaxezi în voie și să faci tot ce îți dorești.

Duminică:

Petreci această zi distrându-te cu prietenii sau petrecând timp alături de persoanele dragi. Te și odihnești mai bine spre seară, ca să începi cu forțe proaspete noua săptămână de muncă.

Zodia Gemeni

Sâmbătă:

Este o zi încărcată din punct de vedere energetic. Ai în jurul tău oameni care îți consumă energia sau te afli în niște situații care fac același lucru. Încerci să te repui pe picioare.

Duminică:

Înveți să te bucuri mai mult de momentele frumoase din viața ta, dar și de lucrurile mici. Trebuie să iei mai des pauze, să respiri adânc, apoi să o iei pas cu pas, în ordinea priorităților.

Citeste si:  HOROSCOP - Luni, 25 septembrie. Ce ti-au pregatit astrele pentru azi!

Zodia Rac

Sâmbătă:

Mai ai niște restanțe de la muncă, dar găsești înțelegerea de care aveai nevoie ca să te ocupi în liniște de tot ceea ce ți-a mai rămas de făcut. Simți că îți eliberezi mintea de o povară.

Duminică:

Te relaxezi împreună cu cei dragi, vezi un film sau faci o plimbare mai lungă. Te deconectezi total de la tot ceea ce ai avut de făcut în această săptămână.

Zodia Leu

Sâmbătă:

Aștepți niște vești de la cineva, dar ele întârzie să apară. Nu ai de ce să te consumi sau să îți faci griji, totul se va rezolva spre seară.

Duminică:

Faci un pas foarte important în carieră ori în legătură cu aspectul educațional. Reușești să duci la bun sfârșit niște planuri care implică acte sau contracte.

Zodia Fecioară

Sâmbătă:

Ai foarte multă energie, așa că profiți de acest moment la maximum ca să rezolvi toate lucrurile care au rămas de făcut în săptămâna care se încheie acum.

Duminică:

Este o zi potrivită pentru introspecție. După ce ai consumat din energie în ziua anterioară, acum stai în liniște și analizezi niște aspecte importante legate de trăirile tale interioare și nu numai.

Zodia Balanță

Sâmbătă:

Treci prin niște momente de spaimă din cauza unor probleme de sănătate. Este un semnal de alarmă de care ar trebui să ții cont, dacă vrei ca situația să nu se agraveze.

Duminică:

Intri pe un teritoriu periculos, s-ar putea să te șocheze ceea ce se întâmplă în această zi. Ți-ai asumat niște riscuri majore, dar adrenalina nu te lasă să te oprești.

Citeste si:  Horoscop complet luni, 13 octombrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zodia Scorpion

Sâmbătă:

Primești niște vești foarte bune care îți schimbă starea într-un mod pozitiv. Aveai mare nevoie de acest boost de energie ca să mergi mai departe cu mai multă încredere.

Duminică:

Simți că te redescoperi, îți amintești de niște activități mai vechi care îți făceau plăcere în trecut, dar descoperi și unele noi, care te fac să te regăsești mai ușor și să nu mai lași greutățile să te afecteze.

Zodia Săgetător

Sâmbătă:

Faci niște cumpărături pentru casă sau pentru gospodărie. Te bucuri că ai făcut economii în ultima perioadă, fiindcă acum îți permiți să scoți bani mai mulți din buzunar la nevoie.

Duminică:

Simți că meriți să te odihnești după tot efortul depus în ziua anterioară ai alergat peste tot să rezolvi ce aveai de făcut. Meriți și tu o zi în tihnă.

Zodia Capricorn

Sâmbătă:

Ai parte de un conflict cu un prieten mai vechi. Este foarte posibil ca totul să fie doar o banală problemă de comunicare, dar orgoliul personal nu te lasă să treci ușor peste această ceartă.

Duminică:

Ai niște regrete legate de o decizie din trecut. Te gândești că acum este prea târziu să mai dai timpul înapoi, însă nu este neapărat adevărat

Zodia Vărsător

Sâmbătă:

Pot apărea niște probleme de sănătate legate de temperaturile ridicate de afară. Poate ar fi o idee bună să mai stai deoparte și să ai grijă de tine în această zi.

Duminică:

Ai simțul umorului și al autoironiei, așa că treci mai ușor peste momentele dificile. Reușești să găsești ceva pozitiv în orice experiență.

Zodia Pești

Sâmbătă:

Simți că ai intrat într-o rutină în ultima perioadă, așa că acum încerci să îți găsești niște activități care să te scoată din această stare neplăcută.

Duminică:

Te bucuri de vizita unor persoane dragi. Îți aduc și niște daruri care îți pun zâmbetul pe buze. Seara o petreceți împreună, la povești.

Sursă foto: Canva PRO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: