29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHOROSCOP: Top 3 cele mai pretențioase zodii

HOROSCOP: Top 3 cele mai pretențioase zodii

Dacă obiceiurile tale nu sunt tocmai normale sau dacă tinzi mereu spre lucruri care pentru unii par destul de greu de obținut, cu siguranță există un motiv anume. Dacă totuși nu găsești un motiv plauzibil, cu siguranță este ceva legat de semnul tău zodiacal.

Dacă te-ai gândit vreodată că ești o persoană pretențioasă, citește rândurile de mai jos pentru a  te lămuri în această privință.

  1. Scorpion

Ei bine, dacă ești născută sub acet semn zodiacal, află că ești conducătoarea pretențioaselor. Deși ai un șarm ieșit din comun și ești admirată de cei din jur, pari a fi o persoană destul de pretențioasă și greu de mulțumit.

Misterioasă, cu un spirit aventuros și uneori competitivă, femeia scorpion va depune toate eforturile pentru a te mulțumi, însă să nu te miri dacă a doua zi nu mai dă nici un semn de viață. Cu siguranță ai făcut ceva ce a deranjat-o sau te-ai comportat într-o manieră care lasă de dorit. Atunci când petreci timp cu aceasta, mare parte din atenția ta trebuie să se concentreze asupra ei, nu va ignora problemele pe care le ai și despre care vrei să discuți, însă la final tot ea va fi cea care are nevoie de „lumina reflectoarelor”.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: