23 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop săptămânal despre dragoste pentru 8-14 mai 2023

Horoscop săptămânal despre dragoste pentru 8-14 mai 2023

Află previziunile astrologice săptămânale despre dragoste pentru Berbec, Gemeni, Săgetător, Pești și alte semne zodiacale.

Berbec

S-ar putea să vă simțiți atras de parteneri care vă stimulează mintea și care se angajează în conversații pline de viață. De asemenea, s-ar putea să vă placă să flirtați și să vă exprimați prin umor. Cu toate acestea, poate exista o tendință spre indecizie și o nevoie de stimulare mentală constantă în relații. S-ar putea să vă luptați cu angajamentul față de o singură persoană sau să vă plictisiți ușor cu parteneri care nu se potrivesc cu nivelul dvs. de intelect sau cu stilul dvs. de comunicare.

Taur

Săptămâna aceasta, s-ar putea să constați că atragi mai multă abundență și plăcere în viața ta, iar acest lucru se poate traduce și în relațiile tale. Este posibil să te simți mai încrezător și mai confortabil în propria piele, iar acest lucru te poate face mai atractiv pentru ceilalți. În cazul în care sunteți angajat, s-ar putea să vă simțiți înclinat să vă răsfățați cu partenerul sau să îi arătați cât de mult vă pasă prin mijloace materiale. Încearcă să nu lași problemele legate de bani să provoace tensiuni în relațiile tale.

Gemeni

Astrele din această săptămână îți pot scoate la iveală latura mai senzuală, așa că așteaptă-te să simți un sentiment sporit de dorință și pasiune în căutările tale romantice. Dacă ești singur, este posibil să ai și o tendință spre vanitate sau să fii prea concentrat pe atracția fizică. Dacă sunteți angajat, aceasta ar putea fi o perioadă de aprofundare a intimității cu partenerul dvs. S-ar putea să descoperiți că sunteți mai în ton cu nevoile și dorințele celuilalt și veți avea un sentiment reînnoit de apreciere.

Rac

Este posibil să fii extrem de sensibil și intuitiv când vine vorba de chestiuni de suflet. Este posibil să ai tendința de a te pierde în propriile emoții, ceea ce poate face dificilă conectarea cu ceilalți la un nivel mai profund. În cazul în care vă angajați, este posibil să aveți sentimente romantice intense, care sunt dificil de exprimat. S-ar putea să vă fie greu să vă comunicați sentimentele partenerului sau să aveți impresia că acesta nu vă înțelege.

Citeste si:  Vineri, 9 decembrie. Scorpionii isi fac planuri pentru Revelion, iar Sagetatorii ar putea afla astazi ca devin parinti

Leu

Pentru cei singuri, această săptămână indică posibilitatea de a cunoaște pe cineva nou prin intermediul cercului tău social sau al comunității. Aceasta ar putea fi o perioadă de explorare a unor noi conexiuni și de construire a unor relații cu persoane care te provoacă și te inspiră să te dezvolți. Dacă sunteți angajați, tu și partenerul tău s-ar putea să vă treziți socializând mai mult cu prietenii și bucurându-vă de noi experiențe împreună. Acest lucru vă poate ajuta să vă apropiați și să vă aprofundați conexiunea la nivel intelectual.

Fecioară

S-ar putea să aveți dorința de a avea un partener care să vă ajute să vă îmbunătățiți reputația. S-ar putea să fiți mai preocupat de modul în care relația voastră apare în ochii celorlalți, decât de cum vă simțiți personal. Este posibil să întâlnești pe cineva special prin intermediul serviciului sau al rețelei profesionale. Cuplurile trebuie să găsească un echilibru între obiectivele lor profesionale și viața personală, dar dacă pot lucra împreună cu partenerul, pot obține succes în ambele domenii.

Balanță

Dacă ești într-o relație, aceasta este o perioadă în care tu și partenerul tău vă puteți simți deosebit de aventuroși și curioși. S-ar putea să vă treziți planificând o călătorie împreună sau explorând noi hobby-uri și interese. De asemenea, este posibil să discutați despre obiectivele și visele voastre pe termen lung pentru viitor, deoarece amândoi simțiți un puternic sentiment de optimism și speranță. Dacă sunteți singur, este posibil să fiți atras de cineva care provine dintr-un mediu cultural diferit.

Scorpion

Dacă ești singur, este posibil să fii mai înclinat să îți asumi riscuri în viața sentimentală în această săptămână, deoarece simți dorința de a experimenta ceva transformator. Este posibil să te simți atras de experiențe intense și pasionale în relațiile tale. Dacă ești angajat, acesta poate fi un moment pentru a te elibera de vechile tipare și comportamente care nu-ți mai servesc și pentru a te deschide către noi posibilități în viața ta amoroasă. Cultivați încrederea și siguranța în relațiile dvs.

Citeste si:  HOROSCOP: Cele mai politicoase 5 semne zodiacale

Săgetător

Dacă ești deja într-o relație angajată, această săptămână poate aduce un sentiment reînnoit de pasiune și entuziasm în parteneriatul tău. S-ar putea să te trezești că te îndrăgostești din nou sau să descoperi noi fațete ale personalității partenerului tău care te fac să îl apreciezi și mai mult. Celibatarii pot descoperi că sunt mai ușor de influențat de opiniile celorlalți sau simt nevoia de a mulțumi pe toată lumea din jur.

Capricorn

Săptămâna aceasta, vei găsi bucurie și plăcere în a face sarcinile zilnice împreună cu partenerul tău. Este posibil să găsiți satisfacție în a găti împreună, a face sport împreună sau chiar a vă îngriji de sănătatea celuilalt. Vei fi mai conștient de nevoile fizice și emoționale ale partenerului tău și vei face un efort pentru a le satisface. Celibatarii pot întâlni pe cineva special într-un cadru legat de muncă sau prin activități de rutină zilnică, cum ar fi sala de sport sau la un curs de yoga.

Vărsător

Una dintre provocările cu care te-ai putea confrunta în viața amoroasă în această săptămână este să găsești pe cineva care să fie dispus să accepte abordarea ta neconvențională a romantismului. Cu toate acestea, atunci când găsești pe cineva care este pe aceeași lungime de undă cu tine, viața ta amoroasă poate fi incredibil de satisfăcătoare și incitantă. Este probabil să ai o conexiune fizică puternică cu partenerul tău, precum și o legătură emoțională profundă care se bazează pe respect și admirație reciprocă.

Pești

Pentru cei singuri, există posibilitatea de a găsi dragostea aproape de casă, poate prin intermediul unui membru al familiei sau al unei cunoștințe comune. De asemenea, este posibil să fiți atrași de parteneri care vă împărtășesc trecutul cultural sau religios. Dacă sunteți angajat, puteți simți un sentiment de securitate și stabilitate emoțională. De asemenea, s-ar putea să vă placă să petreceți timp împreună acasă, fie că este vorba de cumpărarea de obiecte de uz casnic sau pur și simplu de îmbrățișări pe canapea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: