29 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop săptămânal 29 mai – 4 iunie

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie

Horoscopul pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie ne prezintă o Lună Plină în Săgetător pe 3 iunie, cu Venus traversând ultimele zile ale Racului. Atenție deosebită la relațiile de cuplu! Experiențele pot varia de la pasiune intensă la resentimente greu de ascuns.

Horoscop Berbec

Este esențial să îți acorzi o mai mare atenție sănătății! Problemele de sănătate precum durerile de coloană sau de picioare ar trebui discutate cu un medic specialist, chiar dacă nu par alarmante în prezent. În sfera amorului, magia pare să se fi estompat. Dacă partenerul tău este ocupat cu noile responsabilități de la muncă, este timpul să faci tu ceva unic și să reînvii pasiunea. Nu rata nicio ocazie de a te distra împreună!

Horoscop Taur

Săptămâna începe cu întâlniri semnificative. Discuții serioase cu persoane care influențează viitorul familiei tale sunt în agendă. Ești preocupată de sănătatea copiilor și este posibil să ajungi la medicul de familie mai des. La muncă, este recomandat să eviți să faci promisiuni. Unii colegi se angajează în proiecte care pot să nu fie profitabile.

Horoscop Gemeni

Zilele acestea sunt favorabile câștigurilor financiare. Mercur îți sugerează să cumperi sau să vinzi obiecte unice și costisitoare, deoarece vei obține un profit. Dacă îți faci planuri de viitor, nu uita de familie. Se pare că vei primi oferte de muncă de la distanță sau în contradicție cu programul soțului și al copiilor. Trebuie să analizezi avantajele unei noi cariere.

Horoscop Rac

Te așteaptă noi relații, participarea la evenimente de familie ale prietenilor și zile pline de întâlniri. Venus favorizează viața socială în această perioadă și te încurajează să fii mai apropiată de prieteni. Vei primi suport sau sfaturi utile de la persoane pe care nu le cunoști. Dacă ești singură, aceasta este o perioadă favorabilă pentru a începe o nouă relație de dragoste.

Citeste si:  Horoscop saptamanal 10-16 aprilie 2023. Zodia Rac face schimbari la munca, iar zodia Sagetator are parte de romantism

Horoscop Leu

Se anunță o săptămână plină de oportunități de călătorie și de oferte de muncă pentru tine, dragă Leu. Vei avea șansa să explorezi destinații îndepărtate, chiar și în străinătate. Este momentul perfect pentru a lua un concediu sau pentru a planifica excursii lungi care să nu fie obositoare deloc. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei primi câteva oferte din partea unor persoane cu care ai mai colaborat în trecut sau chiar de la prietenii care au nevoie de experiența ta.

Horoscop Fecioară

Începi o perioadă favorabilă pentru a-ți câștiga noi prieteni, parteneri sau clienți, dragă Fecioară. Dacă ai o mică afacere sau lucrezi pe cont propriu, luna iunie îți aduce noi contracte sau câștiguri la care nu te așteptai. În sfera relațiilor de dragoste, vei descoperi lucruri noi care vor îndepărta monotonia. Luna plină și Venus vor contribui la vindecarea unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop Balanță

Există posibilitatea apariției unor mici conflicte în relația de cuplu, iar poate nu știi cum să le gestionezi, dragă Balanță. Nu exclude varianta unei despărțiri temporare în cazul în care relația voastră nu este foarte stabilă. Profită de această libertate și petrece timp cu prietenii, deoarece partenerul tău te va căuta în curând. Această despărțire îl va face să realizeze că poate fi fericit doar alături de tine.

Horoscop Scorpion

Ești tot mai preocupată de problemele de la locul de muncă, iar săptămâna aceasta se anunță că vor apărea mai multe. Simți că abia te descurci, ceri ajutor și îl primești doar după multe insistențe. Este evident că trebuie să faci unele schimbări în ceea ce privește condițiile de lucru, să te integrezi într-o echipă sau să angajezi oameni noi. Acasă, pot apărea mici probleme de sănătate în familie, dar vor trece repede.

Citeste si:  Top 3 castigatori alesi de astre! Ele sunt cele mai puternice zodii

Horoscop Săgetător

Vei avea o săptămână mult mai ușoară, te bucuri de libertate și de evenimente plăcute, dragă Săgetător. Vei petrece timp cu membrii familiei, mai ales în apropierea zilei de 3 iunie, când Luna va fi în plină. De asemenea, există posibilitatea să pleci într-o călătorie lungă și să petreci câteva zile doar cu persoana iubită. Venus anunță zile fără griji și pune accentul pe relațiile de dragoste recent înfiripate. Tinerii îndrăgostiți vor avea parte de surprize deosebite.

Horoscop Capricorn

Vei avea parte de o perioadă frumoasă, chiar dacă nu dispui de prea mulți bani, dragă Capricorn. Vei reuși să te distrezi din plin fără să cheltuiești foarte mult și să călătorești la mare sau la munte alături de prietenii apropiați. După Luna plină din 3 iunie, vor veni zile favorabile pentru relația ta de dragoste sau pentru stabilirea unor noi prietenii. Vineri, vei primi un cadou special din partea părinților.

Horoscop Vărsător

Vei recupera ceea ce ai pierdut și chiar vei primi ceva în plus, în afară de ceea ce ai avut inițial. S-ar putea să fie vorba despre bani, dar pare să fie mai mult legat de obiecte de valoare. După Luna plină din Săgetător, din 3 iunie, vei primi numai vești bune în ceea ce privește câștigurile tale. Nu exclude posibilitatea de a obține o mărire de salariu dacă ai lucrat la proiecte mai deosebite în cadrul locului tău de muncă.

Horoscop zodia Pești

Este important să gestionezi cu atenție banii și să cumperi doar ceea ce poate fi vândut în viitor cu profit, dragă Pești. Mercur te avertizează să fii foarte atentă la creditele și datoriile pe care le ai de plătit, deoarece pot apărea erori în contractele semnate. Este posibil să te confrunți și cu rude care încearcă să obțină anumite avantaje în detrimentul tău.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: