25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop de weekend. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop de weekend. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop weekend. Citește horoscopul pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Berbec – Horoscop weekend

Berbec, faci chestia aia în care îți intelectualizezi emoțiile și îți lași mintea să intervină în problemele inimii. Întrebare rapidă: cum îți reușește să te implici în gimnastica mentală? Weekendul acesta ești îndrumat să te reconectezi cu acel vast spațiu interior și să lași dragostea să-ți ghideze deciziile. În plus, știi deja că ai manifestat această relație în viața ta cu un motiv. Știți deja că sunteți aici pentru a vă ajuta unul pe celălalt să vă vindecați, să creșteți și să evoluați.

Taur

E oficial, Taur! Ești în era vindecării! Dai prioritate creșterii + îngrijirii de sine, te înconjori de oameni care îți susțin viziunea *și* elimini toxicitatea din cercul tău. Ca atare, ești încurajat să petreci mai mult timp în natură.

Gemeni – Horoscop weekend 

Dacă sunteți în căutarea unei case de ceva timp, pregătiți-vă să fiți dezamăgiți. Pregătește-te să fii dezamăgit nu pentru că universul lucrează împotriva ta, ci pentru că forțele divine nu vor ca tu să te stabilești chiar acum. Ca atare, sunteți, de asemenea, încurajați să adoptați o mentalitate de abundență. Să observi de unde provine nevoia ta de a te agăța strâns de bogăție.

Rac – Horoscop weekend

Trecutul face ceea ce face trecutul mai bine. Ne convinge că suntem condamnați să eșuăm, fie în dragoste, fie în viață. Dar tu știi mai bine, Rac. Știi mai bine decât să asculți vocea aia năucitoare din capul tău care ți-a sabotat fericirea de-a lungul anilor. Așa că, doar pentru moment, adoptă „optimismul precaut” ca mantra ta.

Citeste si:  Miercuri, 24 MAI 2017: Se anunta conflicte pe plan sentimental pentru mai multe zodii

Leu – Horoscop weekend

Ce ai de gând să faci cu toate sentimentele pe care le simți? Viitoarea Lună plină în semnul tău este posibil să-ți scoată în evidență latura sensibilă. În loc să vă percepeți peisajul interior ca pe un inconvenient, binecuvântați-l pentru ceea ce vă dezvăluie. Onorați climatul cosmic ca pe o invitație de a vă purta inima pe mânecă și lăsați atât prietenii, cât și iubiții să fie înălțați de bunăvoința, de generozitatea dvs.

Fecioară – Horoscop weekend

Ești de 10, dar continuă să încerci să te adaptezi nevoilor altora cu prețul propriei tale bunăstări. Așadar, fii atent la toate modurile în care ți-ai sabotat propria fericire. Amintește-ți că cei care îți prețuiesc și îți apreciază prezența nu se vor aștepta niciodată să fii altcineva decât sinele tău cel mai autentic. Vestea bună este că acum intri într-o perioadă în care vei fi binecuvântat cu dragostea și sprijinul persoanelor care cred în viziunea ta.

Balanță – Horoscop weekend 

Balanță, tu conduci cu inima și pui „serviciul” în fruntea misiunii tale. Dorința ta de a-i ajuta pe ceilalți și de a face din lume un loc mai bun este cu adevărat lăudabilă. Defectul din planul tău? Faptul că misiunea ta tinde să te excludă * în anumite ocazii. Dacă acest lucru este adevărat în cazul tău, fă un zoom out și recunoaște-ți contribuția. Recunoașteți toate modurile în care ați ținut spațiu pentru tribul vostru. Nu uitați că, punând un preț pe creații/servicii, vă onorați atât energia, cât și ofrandele sacre pe care le aduceți la masă.

Scorpion horoscop weekend

Scorpion, acesta este memento-ul tău pentru a fi obsedat. Să fii obsedat de obiectivele tale, de visele tale, de darurile tale. De a fi obsedat de creștere și de a te provoca să îți extinzi mintea, în fiecare zi. Ceva ne spune că, în curând, vei fi în centrul atenției pentru toate motivele corecte! Pe de altă parte, Plutonienii care au fost în modul go-go-go sunt încurajați să ia lucrurile încet.

Citeste si:  Horoscopul lunii iunie 2023 - Dragoste, Sănătate, Carieră și Bani

Săgetător – Horoscop weekend

Bomba adevărului, Săgetător: viața nu este atât de complexă pe cât o faci tu să pară. E timpul să te scuturi de convingerile autolimitante, la propriu! E timpul să-ți redai încrederea în tine. Totul funcționează în favoarea ta, în ciuda a ceea ce mintea ta vrea să creadă.  Când a fost ultima dată când ați stat în tăcere și v-ați observat pur și simplu gândurile. Cuvânt pentru înțelepți: este timpul să găsiți liniștea în mijlocul haosului.

Capricorn – Horoscop weekend

Chiar acum, tânjești să crești, să evoluezi, să înflorești, să-ți extinzi mintea și conștiința. Vrei să înțelegi cum funcționează universul, perfect și fără cusur. Scufundarea în filozofie/spiritualitate este o temă importantă în acest moment. Să te îmbarci într-un pelerinaj, să vizitezi un loc sacru sau să te înscrii la un refugiu care te cheamă se arată, de asemenea, în cărțile tale. Ca întotdeauna, lasă-ți busola interioară să-ți arate calea. Dacă relațiile tale interpersonale nu sunt bune în acest moment, fă o pauză și privește în interior. Contemplați ceea ce evitați și dați glas sentimentelor voastre.

Vărsător

Dacă sunteți în căutarea unei case de ceva timp, pregătiți-vă să fiți dezamăgiți. Acum, acum! Înainte de a coborî în vizuina de iepure a existențialismului, trebuie să știm că universul nu lucrează împotriva ta. Pur și simplu te încurajează să îți clarifici obiectivele, intențiile și să te deschizi către cel mai bun rezultat posibil. Nu uita: meriți mult mai mult decât îți permiți să crezi!

Pești

Dar, tu urăști etichetele, Pești. Disprețuiești ideea de a vă limita relația la niște căsuțe bine definite. Vrei o iubire sălbatică și liberă. Un partener care să te lase să fii cea mai adevărată, cea mai autentică versiune a ta în orice situație.  Peștii care sunt împreună de ceva timp sunt încurajați să condimenteze lucrurile. Ce îți aprinde focul interior? Ce te face să te simți ca și cum ai avea o nouă șansă în viață? Acum este momentul perfect să te aventurezi în sălbăticie.

Credit foto: freepik.com

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: