29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 9 august 2023. Vărsătorii nu vor face niciun compromis! Află de...

Horoscop 9 august 2023. Vărsătorii nu vor face niciun compromis! Află de ce

Horoscop 9 august 2023. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 9 august 2023

Vei avea puțină răbdare cu persoanele care doresc să stea cu tine și să te răsfețe. Mai degrabă, ai putea dori să pornești în trombă, mai ales acum când posibilitățile personale aventuroase sunt pe cale să revină. Hai să recunoaștem; există opțiuni și alegeri pe care nici măcar nu le-ai luat în considerare încă.

 Taur – 9 august 2023

Evenimentele de astăzi sunt susceptibile să aibă o aură de mister în jurul lor. Un pic de confuzie este posibil, dar timpul petrecut singur sau în izolare relativă poate fi cu adevărat plăcut. Nimeni să nu te numească rigid, căci pregătești să ne surprinzi pe toți – și cum!

Horoscop Gemeni – 9 august 2023

S-ar putea să dureze ceva timp să te pui în mișcare – parcă ai alunecat cu o treaptă sau două. Cu toate acestea, cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți îndrepți atenția către interesele și întrebările care odinioară ți se păreau atât de fascinante, dar care au fost puse deoparte de atunci.

Citeste si:  Luni, 13 martie 2017. Pestii vor primi bani, iar Leii se pregatesc de nunta sau botez

Horoscop Rac – 9 august 2023

Variația este sarea vieții. Cel puțin așa ar trebui să fie, căci din nou ești pe cale să ai oportunitatea de a ieși din coconul tău și să devii bijuteria cercului tău social. Te rog să nu te mai reții și, după ce ți-ai luat hotărârea, nu are rost să numeri costurile.

Horoscop Leu – 9 august 2023

Se spune adesea că acesta este un moment din an dedicat copiilor, ceea ce poate face ca unii adulți să își pună mâinile în cap! Cu toate acestea, există multe lecții pe care le poți învăța de la cei mici în ceea ce privește plăcerea spontană. De aceea ar trebui să acorzi o atenție sporită!

Horoscop Fecioară – 9 august 2023

Stelele s-au deplasat decisiv în regiunile hărții tale astrologice care au semnificație pentru casă și familie. Ironic, rezultatul ar putea fi o perioadă de indecizie în săptămânile următoare, poate pentru că opțiunile tale vor crește și alternativele vor înmulți!

Horoscop Balanță – 9 august 2023

Ești pregătit să fii înveselit. Una dintre veștile bune este că o excursie sau întâlnire care a fost anulată sau amânată ar trebui să revină în curând pe agendă. Accentul este pus pe chestiuni de bani personale și comuni, dar se pare că mai stai pe garda pentru încă un pic de timp.

Horoscop Scorpion

Fii secretos, ferm și realist. În alte cuvinte, poți fi tu însuți. Alte persoane s-ar putea să nu mai fie de acord cu tine, dar se pare că controlezi firele banilor. Poți, prin urmare, să prezinți partenerilor un fapt împlinit financiar și ei vor trebui să zâmbească și să accepte deciziile tale.

Citeste si:  5 zodii încăpățânate care urăsc schimbarea

Horoscop Săgetător – 9 august 2023

Ai arătat tendința de a-ți risipi banii în trecut, dar în curând vei avea ocazia să te gândești din nou și poate să îți schimbi părerea. Te rog să îți amintești că nu există absolut deloc loc pentru complacere, în principal pentru că, deși crezi că o problemă personală este acum soluționată, mai există încă informații de adus.

Horoscop Capricorn – 9 august 2023

Dacă simți că trebuie să te ascunzi pentru a te bucura acum, s-ar putea să fie pentru că nu ești sigur cum vor reacționa ceilalți odată ce vor afla cum te simți în realitate. Acest lucru este în regulă, și nu cred că ar trebui ca cineva să te critice pentru că ții secretă o situație care a durat mult timp.

Vărsător – 9 august 2023

Compromisul nu este o caracteristică predominantă în harta ta astrală în următoarele luni, și cred că este puțin probabil să cedezi acum. Doar în cazul detaliilor minore și posibil irelevante vei fi dispus să le permiți partenerilor să își urmeze voința. Pe de altă parte, dacă vrei să îi ții pe cei dragi de partea ta, probabil că ar trebui să le arunci câteva firimituri de confort.

Pești – 9 august 2023

Ești ușor purtat de evenimente, și dacă simți că tot ce se întâmplă în jurul tău este mai mare decât viața, ai putea să ai dreptate. O oportunitate socială se pregătește să îți ofere mai mult decât ai cerut: un prieten este pe cale să îți arate talente ascunse.

Credit foto: freepik.com

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: