25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 22 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 22 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 22 februarie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 22 februarie 2024

Adevărul este că știm. Întotdeauna știm cine ne va sprijini în călătoria noastră spre întregire și cine ne va doborî. Totul se reduce la discernământ, Berbec, iar discernământul este ceea ce ești chemat să practici astăzi. Dacă pentru a te alege pe tine însuți este nevoie să spui „nu” la ceva sau cuiva. Când vine vorba de chestiuni de suflet, este o idee bună să-ți scoți ochelarii roz. Să vezi situația așa cum este, s-ar putea să-ți frângă puțin inima, dar te va elibera pentru a-ți crea o nouă realitate.

Taur – 22 februarie 2024

Astăzi, vă simțiți împovărat. Cântărit de viața pe care ți-ai creat-o. Închis de visele care au găsit o cale de a se manifesta în fizic. Nu te lăsa dezamăgit, Taur. Nu-ți pierde credința în forțele celui de sus. Să știi că Universul îți întinde o oglindă. O oglindă care te ajută să recunoști ceea ce nu mai este în concordanță cu creșterea ta. Colaborarea cosmică din acest moment te sprijină să îți revizuiești viziunea și să îți clarifici intenția.

Horoscop Gemeni – 22 februarie 2024

 

Înapoi la origini, Gemeni: te face fericit? Îți dă un motiv să sari din pat în fiecare dimineață cu un cântec în inimă și un zâmbet pe buze? Dacă ai răspuns afirmativ la următoarele întrebări, ia-o ca pe un semn că ești pe drumul cel bun. Ca atare, cărțile îți reamintesc că aceasta este o perioadă de bucurie și plăcere. O perioadă în care dansezi dansul vieții cu cei dragi alături de tine și în care spui da tuturor lucrurilor frumoase pe care viața ți le oferă.

Citeste si:  HOROSCOP – Marti, 01 ianuarie 2019

Horoscop Rac – 22 februarie 2024

Uite cum stă treaba: atunci când cerem o schimbare, nu putem controla modul în care se manifestă schimbarea în realitatea noastră. Singurul lucru pe care îl putem face este să spunem „da” vieții și tuturor deliciilor care vin cu ea. Ceea ce cărțile vor ca tu să știi în acest moment este că ești în pragul transformării; în pragul unei metamorfoze masive. Acceptând viața în termenii vieții, vei putea să ieși la suprafață ca fluturele care ai fost menit să fii dintotdeauna.

Horoscop Leu – 22 februarie 2024

Nu vă pierdeți din vedere misiunea. Nu vă pierdeți din vedere obiectivele. Încercările și necazurile sunt doar temporare, Leu, și te provoacă să pășești în cea mai strălucitoare și îndrăzneață versiune a ta. Dacă te-ai simțit împovărat de greutatea așteptărilor altora, este timpul să te uiți lung și bine în oglindă. Să evaluezi convingerile limitative care nu îți servesc binele cel mai înalt și mai mare, în timp ce le predai forțelor misterioase de deasupra.

Horoscop Fecioară – 22 februarie 2024

Dar, ascensiunea ta nu a fost ușoară, Fecioară. Te-ai confruntat cu tot felul de provocări; greutăți de toate formele, mărimile și formele. Dar, nu ai schimba nimic din istoria ta personală. Înțelegi că tot ceea ce ai investit ți-a permis să ajungi unde ești astăzi și ești recunoscător pentru toate acestea. Astăzi, ești încurajat să îți redai încrederea în tine. Să fii cea mai bună variantă a ta atunci când lucrurile devin dificile.

Horoscop Balanță – 22 februarie 2024

Care este kryptonita ta, Balanță? Care este acel obicei, persoană, model sau loc la care te întorci de fiecare dată când te afli într-un tunel întunecat? Astăzi, cărțile te îndeamnă să conștientizezi tendințele care te țin înlănțuit de tărâmurile inferioare ale existenței. Să vă exercitați compasiunea și să vă croiți drumul înapoi către voi înșivă, pas cu pas.

Horoscop Scorpion

Scorpion, tu *iubești* iubirea. Când lași pe cineva să intre în inima ta, îl lași *cu adevărat* în inima ta. Este însă firesc pentru tine să te aștepți la același tip de pasiune și intensitate din partea celuilalt. Dar iată cum stă treaba: nu toți cei cu care te intersectezi vor juca rolul „iubitului ideal”, iar acesta este un lucru cu care va trebui să te împaci. Cuvânt pentru înțelepți: să știi că generozitatea ta este un dar și că este înțelept să investești în cei care sunt dispuși să te întâlnească la jumătatea drumului. Oh, și încă un lucru! Nu mai ești obligat să joci rolul de „vindecător” în relațiile tale interpersonale.

Citeste si:  Luna ta norocoasa din 2018, in functie de zodie

Horoscop Săgetător – 22 februarie 2024

Sezonul Vărsătorului te vede intrând cu stil în era ta eterică, Săgetătorule! Ești înarmat cu cristalele tale preferate (îți recomandăm piatra lunii, howlita și ametrina), lumânări parfumate și diverse instrumente de manifestare și magie. Știi că forțele divine lucrează îndeaproape cu tine în acest moment pentru a te alinia cu viața pe care ți-ai vizualizat-o dintotdeauna.

Horoscop Capricorn  – 22 februarie 2024

Odată cu vârsta vine și înțelepciunea, iar odată cu înțelepciunea vine și conștientizarea faptului că în viață există mai mult decât momentele importante pe care ni se cere să le sărbătorim. Capricorn, te afli într-un punct al călătoriei tale în care începi să apreciezi lucrurile mărunte, miracolele de zi cu zi, relațiile care te înrădăcinează și satisfacția creativă care te propulsează în direcția creșterii. Începe ziua onorând, recunoscând și sărbătorind lucrurile, oamenii și locurile care aduc bucurie, frumusețe și strălucire existenței tale.

Vărsător – 22 februarie 2024

Dar, poți să te confesezi cu ei, Vărsătorule? Poți să le povestești despre cele mai înalte și cele mai joase momente? Astăzi, ești încurajat să te uiți mai atent la cercul tău intim. Să vezi lucrurile așa cum sunt, în ciuda disconfortului pe care acest lucru îl trezește în interior. Cât despre unicornii care au apărut în mod constant pentru tine? Acum este un moment bun pentru a le face să știe cât de speciali sunt în felul tău unic.

Pești – 22 februarie 2024

Capacitatea ta de a simți totul este cea mai mare calitate a ta, Pești. Primește ceea ce intuiția îți dezvăluie ca pe o oportunitate de a transmuta vechile răni în înțelepciune și de a rescrie scenariul vieții tale. Un memento: bucuria este starea ta naturală de a fi. Când vine vorba de problemele inimii, ești încurajat să-ți urmezi intuiția. Este adevărat că viața nu vine cu cărți de garanție. Asta nu ar trebui să te împiedice să savurezi dulceața care se toarnă în potirul tău.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: