22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICoafura din elastic. Metode de a-ti aranja parul cu o bentita-elastic

Coafura din elastic. Metode de a-ti aranja parul cu o bentita-elastic

Bentita-elastic poate fi folosita atat pentru a ne tine parul departe de fata, cat si pentru a realiza o coafura diafana, numai buna pentru primavara.

Pentru majoritatea femeilor, elasticul este un accesoriu care trebuie utilizat astfel incat, la final, sa stea ascuns. In majoritatea cazurilor este perfect adevarat, mai ales daca elasticul are o culoare care nu armonizeaza cu restul lookului.

Dar bentitele tip elastic, disponibile aproape peste tot, pot fi folosite si altfel decat ca ajutor pentru a ne tine parul departe de chip atunci cand ne spalam pe fata. Recomandat este chiar sa avem mai multe bentite-elastic de culori diferite, tocmai pentru a se armoniza cu tinuta.

Cum se poarta bentita pentru o coafura reusita

Lookul ales pentru astazi pare desprins usor din basmele saxone, caci coafura finala are un aer parca venit de pe meleagurile alhipelagului britanic.

Cum realizam aceasta coafura:

In primul rand, punem bentita-elastic in jurul capului, astfel incat sa lasam cam trei degete distanta de la tampla la elastic.

Partea de pe lateral, pieptanata bine in prealabil, o rotim de jur imprejurul elasticului, pana ajungem la jumtatea lui. Procedam la fel si cu a doua parte laterala.

Si cam atat! Coafura e gata.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: