25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 20 februarie 2024.

Horoscop 20 februarie 2024.

Horoscop 20 februarie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 20 februarie 2024

În acest moment, pofta ta de viață, spiritul tău de aventură, este de neoprit. Vrei să agiți lucrurile, Berbec! Vrei să-ți asumi riscuri, vrei să te aventurezi cu îndrăzneală în afara zonei tale de confort și vrei să-i inspiri pe cei din jurul tău să sară în necunoscut alături de tine. Continuă să conduci prin exemplu, înțeleptule. Ceva la care ai sperat și pentru care te-ai rugat își va face loc în experiența ta în mod neașteptat și divin mod!

Taur – 20 februarie 2024

Gândește-te la asta, Taur. Gândește-te la o perioadă din viața ta în care erai convins că totul lucrează împotriva ta și că ești pe cale să atingi fundul sacului în orice moment. Ce ai învățat la vremea respectivă?

Acum este un moment bun pentru a trece prin viață cu conștiința interioară că ești binecuvântat și că ești susținut. Ai încredere că partea bună a lucrurilor se va dezvălui în curând.

Horoscop Gemeni – 20 februarie 2024

Este ușor să faci din cealaltă persoană personajul negativ din povestea ta, Gemeni. O întrebare bună pe care trebuie să ți-o pui în acest moment este dacă a juca jocul blamării te servește în vreun fel. În acest moment, a renunța la trecut, la vechea poveste și la toată povara asociată cu ea ar fi un lucru indicat. Asta pentru a crea spațiu pentru toate binecuvântările care urmează să vină. Dacă iertarea este ceva cu care te lupți, scrie-le o scrisoare în care să îți exprimi cele mai intime gânduri și apoi oferă cuvintele tale focului ca o formă de catharsis.

Horoscop Rac – 20 februarie 2024

Chiar acum, simțiți această dorință arzătoare de a crește, de a vă vindeca, de a înflori. De a intra în versiunea ta pe care o vizualizezi în inima și în mintea ta. Prinde curaj și rămâi concentrat. Vestea bună? Nu dansezi singur dansul vieții. Îi ai pe cei apropiați alături de tine și ei promit să te prindă în caz că vei cădea.

Citeste si:  Arhetipuri feminine in astrologie: tu ce fel de personalitate astrala ai?

Horoscop Leu – 20 februarie 2024

„Eu sunt unul. Sunt una cu ritmul și curgerea cosmosului. Am încredere că fiecare experiență este impecabilă și că viața îmi oferă recipientul perfect pentru a mă vindeca, a crește și a înflori.” Repetați această rugăciune cu voce tare de 5 ori dacă puteți înainte de a sări din pat și apoi continuați să onorați fiecare situație ca pe o binecuvântare din partea forțelor misterioase. Este timpul să transmutați acea amărăciune în dulcele elixir al iubirii; să îmbrățișați „optimismul prudent” ca fiind cuvintele voastre de putere. Ceva ne spune că abilitatea de a accepta viața în termenii vieții se va dovedi a fi o schimbare de joc pentru tine!

Horoscop Fecioară – 20 februarie 2024

Uneori, lucrurile nu se manifestă conform planurilor noastre, deoarece universul spune „nu acum”. Alteori, universul ne indică în mod clar că ceea ce urmărim nu merită timpul nostru, Fecioară. Amintiți-vă că nu există un mod corect sau greșit de a aborda dilema dată. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest moment este să te strecori în modul de primire și să permiți ca răspunsurile pe care le cauți să își găsească drumul spre tine în timp divin. Oh, și încă un lucru! Când lucrurile devin dificile, dă-ți permisiunea de a te sprijini pe oamenii tăi de suflet.

Horoscop Balanță – 20 februarie 2024

Este timpul să te uiți mai atent la cercul tău interior, Balanță. Este timpul să observi cine se arată *de fapt* pentru tine în acest moment. Cine te încurajează prin numeroasele încercări și turbulențe ale vieții și se mândrește văzându-te cum câștigi. Nu uita, acest capitol al vieții tale este despre ridicarea ștachetei! Ca atare, tema cuibăritului și a odihnei se arată și în cărțile tale. Recuperează puțin somn, mai ales dacă ultimele zile au fost haotice. Pentru a avea acces la stări de conștiință zen, practică astăzi meditația și/sau yoga restaurativă.

Horoscop Scorpion

Dar, poți să le faci confidențe, Scorpionule? Poți să le povestești despre cele mai înalte și cele mai joase momente? Astăzi, ești încurajat să te uiți mai atent la relațiile tale interpersonale și să-ți notezi mental pe cele care te susțin în călătoria ta spre ascensiune. Fă un efort conștient pentru a te înconjura de oameni care păstrează lucrurile reale și, în același timp, se mândresc să te vadă câștigând.

Citeste si:  Horoscop 4 iulie. Racii au parte de probleme la locul de muncă, iar Leii câștigă bani

Horoscop Săgetător – 20 februarie 2024

Iată o teorie a conspirației la care vrei să te alături, Săgetătorule: viața lucrează în favoarea ta. Viața lucrează mereu în favoarea ta și face tot ce poate pentru a se asigura că ai parte de o experiență de 5 stele cât timp ești aici pe pământ. Așa că, ia întârzierile și dificultățile cu calm, știind că există o lecție aici pentru tine. Oh, și încă un lucru! Această activitate secundară la care te-ai gândit are un potențial major. Găsește o modalitate de a investi în el, pronto!

Horoscop Capricorn  – 20 februarie 2024

Aceasta este ziua în care să intrați într-o colaborare sinele și să vizualizați nu doar restul anului, ci și cum doriți să arate restul vieții voastre. În același timp, permiteți-vă să fiți în modul yin. Să „ascultați” ceea ce are de spus interiorul vostru. Ideile și inspirația pe care le veți primi acum vă vor permite să vă redirecționați carul și să vă deplasați rapid în direcția evoluției.

Vărsător – 20 februarie 2024

Vărsătorule, ai fost întotdeauna un suflet orientat spre serviciu, unul care este condus de dorința arzătoare de a face lumea un loc mai bun; de a planta semințele schimbării în conștiința colectivă. Defectul din planul tău? Faptul că misiunea ta tinde să te excludă uneori. Dacă acest lucru este adevărat în cazul tău, fă un zoom out și recunoaște-ți contribuția. Recunoașteți toate modurile în care ați ținut spațiu pentru alți oameni. Nu uitați că, punând un preț pe creații/servicii, onorați ofertele sacre pe care le aduceți la masă. Doar un memento: cu Pluto care se mută astăzi în semnul tău, intrarea în portalul puterii tale personale va fi o temă importantă pentru tine în următoarele două decenii.

Pești – 20 februarie 2024

Ce este fluxul fără structură și ce este structura fără flux? Ceva la care să vă gândiți în aceste zile, în timp ce echilibrați în mod activ forța masculină și cea feminină din interior. Nu vă cerem să fiți rigizi. Dimpotrivă, dimpotrivă. Pur și simplu vă reamintim importanța de a avea un cadru pentru a vă exprima pe deplin creativitatea. Ca atare, acest capitol din viața ta este, de asemenea, despre analiza și evaluarea a ceea ce a funcționat pentru tine până acum, în timp ce te bucuri de roadele dulci ale muncii tale din trecut.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: