28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 17 august 2023. Taurii ar putea evita o dezamăgire

Horoscop 17 august 2023. Taurii ar putea evita o dezamăgire

Horoscop 17 august 2023. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 17 august 2023

S-ar putea să mergi înainte cu toate planurile profesionale cu angajament și dedicare totală. Cu cât ești mai pragmatic acum, cu atât vei avea mai mult timp să te odihnești mai târziu. Este cu adevărat o situație în care trebuie să profiți la maximum de prezent prin planuri sensibile pentru viitor.

 Taur – 17 august 2023

Planurile de călătorie sunt în pericol să meargă prost, dar dacă aplici un pic de premeditare acum, ai putea să eviți o dezamăgire mare. Poziția încurajatoare a lui Venus indică necesitatea unei pături de culoare acasă, iar poate că o petrecere sau o adunare în familie sunt în planuri.

Horoscop Gemeni – 17 august 2023

Tipurile pragmatico-afaceriste vor prospera sub unghiul strident dintre Soare și Lună de azi. Totuși, sper că apreciezi o provocare, pentru că aproape nu există indicații că viața va fi ușoară și directă! Problema este că nimeni nu spune exact ce vorbește, cel puțin cu siguranță nu tu!

Citeste si:  Adevarul despre zodia Scorpion! Ce nu stiai despre acesti nativi

Horoscop Rac – 17 august 2023

Dacă tu sau altcineva ar trebui să preluați conducerea, este un punct de discuție. Poate că fiecare dintre voi are propria sa expertiză, iar soluția corectă ar putea fi o divizare sensibilă a muncii. Acționează pe moment și așteaptă până când toate faptele se vor clarifica.

Horoscop Leu – 17 august 2023

Poate că știi acum că nu totul a fost așa cum părea. Nu există motive pentru care să te deziluzionezi sau să devii cinic, dar ar trebui să cântărești opțiunile foarte atent și să încerci să ajungi la o soluție realistă. Este dificil, știu, dar trebuie să iei în considerare și sentimentele altor persoane.

Horoscop Fecioară – 17 august 2023

Copiii sau orice persoană mai tânără în grijă ar putea deveni tot mai pretențioși. Nu vei ajunge nicăieri încercând să ții sub control situația, deoarece există o mare cantitate de energie suplimentară, uneori emoțională, ce trebuie eliberată. Oferă în schimb suport constructiv.

Horoscop Balanță – 17 august 2023

Dacă simți o senzație de déjà vu, e foarte bine. Planetele te conduc înapoi către o situație pe care credeai că ai rezolvat-o, poate acum optsprezece luni. Cel puțin de data aceasta, nu vei repeta aceleași greșeli, iar asta trebuie să fie un lucru bun!

Citeste si:  HOROSCOP – Sambata, 15 septembrie 2018

Horoscop Scorpion

Cel mai bun lucru pe care îl poți face acum este să inițiezi discuții serioase. Trebuie să se facă aranjamente practice și ele nu se vor întâmpla de la sine. Nu te teme să pui întrebări stupide – ele nu sunt atât de absurde pe cât crezi. Și răspunsurile ar putea fi plăcut surprinzătoare.

Horoscop Săgetător – 17 august 2023

Dacă finanțele tale sunt în dezordine, poate că ești prea idealist. Ai face foarte bine să asculți și alte persoane care, ghidate de planetele înțelepte, Soarele și Mercur, îți pot oferi sfaturi extrem de bune. Desigur, nu ești obligat să le iei în considerare!

Horoscop Capricorn – 17 august 2023

Luna este de partea ta, deci nimeni și nimic nu trebuie să te împiedice să închei o afacere cât timp fluxul este atât de favorabil. Dar păstrează spațiu pentru schimbări și adaptări viitoare. Regula de aur este că partenerii trebuie ținuți complet informați și actualizați.

Vărsător – 17 august 2023

Ceva se întâmplă în culise, ceea ce poate fi sincer tulburător. Dacă ți-aș spune să separi faptele de fantezie, nu ar avea prea mult efect într-un moment în care imaginația ta este atât de puternică. Poate că ar trebui să te bazezi pe fapte, măcar pentru o schimbare.

Pești – 17 august 2023

Astrele tale vorbesc din nou despre o implicare socială, poate o datorie de organizare. S-ar putea să te simți presat, dar nimeni nu va avea nimic împotrivă dacă simți că trebuie să îți reduci povara care cade pe umerii tăi. Nu știi niciodată – unii suflete bune ar putea să își ofere ajutorul.

 

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: