Iti doresti sa impresionezi. E pentru prima data cand e invitat la tine la masa si ti mortis ca felul de mancare sa il impresioneze. Te-ai gandit la aperitive, la felul principal, insa iti doresti ca meniul sa fie complet alaturi de o supa delicioasa.
Sa gatesti o supa clasica de pui ti se pare prea banal, asa ca te decizi asupra unei supe cu un aer mai sofisticat. Supa crema de sparanghel.
Suna interesant, suna delicios si totusi habar nu ai cum trebuie sa procedezi si de ce ingrediente ai nevoie pentru ca reteta sa fie un real succes.
Te voi ajuta eu! Iata de ce ingrediente ai nevoie si ce pasi trebuie sa urmezi:
Supa crema de sparanghel
Ingrediente:
750 g sparanghel
400 g smantana
3 galbenusuri de ou
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se curata sparanghelul si se taie varfurile. Tulpinele si varfurile se pun sa fiarba intr-un vas cu 2 litri de apa clocotita, adaugand putina sare.
Dupa ce au fiert se paseaza tulpinele se toarna peste piureul obtinut zeama in care au fiert si se amesteca.
Se adauga smantana, galbenusurile batute si varfurile de sparanghel fierte si se amesteca.
La final se adauga sare si piper dupa gust.
Cam atat a fost, foarte simplu si rapid, cu un aer sofisticat si un gust deosebit si gustos. Vei impresiona cu siguranta cu aceasta reteta speciala.