23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEGreselile femeilor! De ce unii barbati sunt pentru o clipa iar altii...

Greselile femeilor! De ce unii barbati sunt pentru o clipa iar altii pentru o viata

Inrolare trafic.ro

Oamenii deformeaza realitatea. Cat de mult? Inimaginabil! Greseala lor? Iau un produs expirat sau nesatisfacator cu gandul sa-l modeleze. Oamenii nu sunt bucati de plastilina. Nu ii poti modela in timp. Ei nu vor deveni altii mai buni.

Vor deveni tot mai mult ceea ce sunt cu adevarat. Exista oameni pentru o luna si altii pentru o viata intreaga. Gresim atunci cand ii confundam.

Unii barbati sunt de prezentat prietenilor, altii parintilor. Cu unii poti iesi in lumea larga, cu altii nici pana la coltul strazii.

Daca un barbat nu e ceea ce cauti de la inceput, nu te minti ca il vei face barbatul tau ideal. Majoritatea femeilor intra in relatii de plictiseala sau din nevoia de a avea pe cineva.

Apoi realizeaza ca nu e ceea ce vor, incearca sa schimbe omul si nu se schimba nimic, de fapt. Asa incep lamentarile si toti barbatii ajung «sa fie porci» in conceptia femilor de acest gen.

Barbatii nu sunt toti porci. E posibil ca tu sa alegi toti porcii. Daca vrei un barbat adevarat, devino tu mai intai o femeie adevarata.

Cauta-ti un barbat pe calapodul tau. Multe vor barbati frumosi, destepti, bogati, fideli si indragostiti doar de o singura femeie: de ele.

Ei bine…barbatul acesta nu exista. Tu esti acea femeie care sa aiba toate calitatile mentionate mai sus? Nu esti, recunoaste! Atunci de ce cauti perfectiunea?!

Alege un om ale carui defecte sa le poti suporta pe termen lung, care iti e cel mai bun prieten inainte
de toate si cu care sa razi foarte mult.

Restul…sunt povesti.

CONTACT: Anca Boros, site: https://anca-make-up.ro/, Facebook: https://www.facebook.com/ancamariab.ancamariab

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: