19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAGreseli vestimentare ale blondelor, care le fac vulgare

Greseli vestimentare ale blondelor, care le fac vulgare

Inrolare trafic.ro

Blondele ies in evidenta doar prin simplul fapt ca sunt blonde. Au o culoare luminoasa a parului lucru ce poate cu greu trece neobservat de lumea din jur.

 

O blonda va iesi mereu mai in evidenta decat o va face o bruneta. Lucru poate pozitiv pentru blonde insa nu prea negativ pentru o bruneta.

 

Greselile grave vestimentare pe care blondele le fac sunt urmatoarele:

 

Culoarea galben!

 

Unei blonde nu i se potriveste aceasta culoare decat la geanta, pantaloni sau pantofi. Niciodata unei blonde nu i se va potrivi aceasta culoare in partea de sus a corpului.

 

O tinuta all in yellow nu o va avantaja pe o blonda. Eventual lucrul cu care va fi asemanata va fi cu siguranta un pui. 

 
Nuantele care avantajeaza cel mai bine o blonda sunt: rosu, albastru electric, verde smarald, negru.

 

Vulgaritate excesiva.

 

Din pacate tot mai multe domnite vor sa scoata in evidenta altireria grea, lucru ce nu pare gresit la prima vedere, insa rezultatul de cele mai multe ori este dezastruos.

 

Totul prea scurt si prea stramt

 

Decolteu adanc, rochie scurta, spate gol- toate intr-o singura tinuta. Nu vi se pare nimic iesit din comun aici? Sau ceva gresit in aceasta ecuatie?

 

O tinuta fie e lunga pana in pamant, cu un spate adanc decoltat, iar in fata inchisa pana la linia gatului, fie in fata un decolteu adanc, lunga pana in pamant si cu spatele complet acoperit, fie cu decolteul din fata acoperit, la fel si spatele, scurta.

 

Citeste si:  Modele jeansi toamna 2012

Toate la un loc este prea mult. Femeile trebuie sa invete ca a fi sexy nu inseamna goliciune. Acest lucru nu este valabil doar pentru doamnele si domnisoarele blonde.

Blondele ies in evidenta doar prin simplul fapt ca sunt blonde

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: