28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIGata, nu mai e un mister! Ce nume va purta cel de-al...

Gata, nu mai e un mister! Ce nume va purta cel de-al doilea copil al Adelei Popescu

A devenit mama la inceputul lunii decembrie pentru a doua oara, iar acum Adela Popescu a dezvaluit numele micutului.

Adela Popescu Si Radu Valcan sunt parintii a doi baieti, iar acum acestia au dezvaluit ce nume va purta ”flatiolul” lui Alexandru.

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat ca nu mai sunt atat de anxioasa, cum eram cu Alexandru, sunt pregatita pentru tot ce se intampla. Plange cel mic numai cand ii e foarte foame. Noptile sunt mai grele, dar de regula, sunt destul de ok.
Am dat niste indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales dupa discutii indelungate…numele fiului nostru este Andrei.

Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis sa fie ceva sa se potriveasca cu Alexandru. M-am gandit si la chestia asta…Eu termenul il aveam intre Sfantul Andrei si Sfantul Nicolae si m-am gandit ca decat sa-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis ca mai bine sa i se spuna „Ardei’, decat „Mos Nicolae’, a povestit Adela Popescu, intr-o emisiune de televiziune.

Duminica, 9 decembrie 2018, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un baietel sanatos, cu o greutate de 3,430 kg si o inaltime de 51 cm.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: