22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFulare la moda

Fulare la moda

Sezonul rece se apropie cu repeziciune si de aceea trebuie sa fim puse in tema cu ceea ce se poarta atunci cand vine vorba de accesorii.

De multi ani incoace, fularele si esarfele au devenit unele dintre cele mai importante accesorii pentru femei, mai ales la intrarea in sezonul friguros.

Fularele pot fi folosite atat pentru a ne apara de frig, cat si pentru a ne asorta tinuta dorita, avand in vedere ca fularul poate sa dea o pata de culoare intregului aspect.

Totodata, fularele sunt articole vestimentare ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba pentru ca nu se demodeaza niciodata.

Pentru sezonul urmator, designerii sustin caz este la moda sa purtam fulare groase si mari care sa devina ele insele un obiect de imbracaminte. Acestea se pot accesoriza in momentul in care alegem sa purtam un trenci, de exemplu, alt element la mare cautare in acest sezon.

Pentru zilele care nu sunt atat de friguroase, putem purta esarfe fular, cu conditia sa fie cat se poate de lungi si colorate, pentru a ne inveseli un pic vestimentatia.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: