16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAColectia Zac Posen primavara vara

Colectia Zac Posen primavara vara

Inrolare trafic.ro

 

   Saptamana modei de la New York a adus in fata publicului iubitor de moda o multitudine de rochii fascinante, rafinament si eleganta, atribute ce reusesc sa descrie perfect recenta colectie Zac Posen.

   Daca in primele zile ale saptamanii majoritatea colectiilor s-au axat mai mult pe tinute casual in care au strecurat doar cateva rochii elegante de seara, Zac Posen a cucerit imediat publicul deoarece propunerile pentru primavara 2012 s-au concentrat exclusiv pe tinutele elegante.

   Cele mai multe dintre modelele propuse in cadrul acestei colectii sunt reprezentate de fabuloasele rochii unde frumusetea taliei a fost evidentiata intr-un mod cu totul deosebit. Corsetul revine in viziunea designerului, reusind sa ofere o alura glam stilului vintage pe care il intalnim frecvent in creatiile sale.

   O serie de rochii sunt uimitoare tocmai datorita utilizarii unor elemente si detalii cu adevarat interesante. Astfel, jachetele sau vestoanele adaptate la eleganta si rafinamentul rochiilor, colierele fabuloase sau broderiile sofisticate au reusit sa transforme tinutele propuse de renumitul brand in adevarate opere de arta.

Tendinte primavara 2012

   Rochiile in stil sirena au fost cele care au dominat scena, impresionand prin frumusetea detaliilor si maiestria designerului cu care a reusit sa transforme o rochie aparent simpla intr-una cu adevarat sofisticata, lucru posibil tocmai datorita acelui strop de ingeniozitate ce il caracterizeaza.

Citeste si:  Tinute toamna H&M

Tendinte primavara 2012

 

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: