Search for content, post, videos

Tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Oricui i se poate intampla sa ajunga in postura delicata de a fi nevoita sa raspunda unei invitatii la piscina si sa descopere ca nu are pregatita nicio solutie la indemana pentru a indeparta firele de par nedorite, in ultimul moment.

Sunt insa solutii care te pot scapa de aceasta problema permanent sau pe termen lung. Multe femei vor descoperi insa pe propria piele diferentele dintre permanent si pe termen lung. Cuvantul permanent/definitiv, este folosit oarecum ambiguu, solutiile existente la ora actuala fiind in principiu doar pe termen lung. Cu cat mai lunga perioada, cu atat mai bine insa, acest lucru fiind cel mai important atunci cand alegem o astfel de epilare.

 

   Solutiile disponibile la ora actuala pentru epilarea permanenta sunt cele prin electroliza si cu ajutorul laserului.

   Epilare definitiva prin electroliza

   In cazul epilarii prin intermediul electrolizei, curentul electric este folosit pentru a distruge radacinile firelor de par si pentru a preveni cresterea acestora. Ca simetoda de epilare definitiva, electroliza este caracterizata ca fiind un proces indelungat in timp, scump dar, cat se poate de eficient in prevenirea cresterii parului nedorit. Dupa cum spuneam, termenul de permanenta este cat se poate de ambiguu.

   Cu toate acestea, epilarea prin electroliza poate avea efecte pozitive pentru un an intreg, ceea ce nu e deloc de neglijat. Va sfatuim insa sa optati pentru aceasta metoda doar daca sunteti siguri ca persoana care o face este calificata pentru acest job La fel ca si in cazul altor interventii de natura cosmetica, si metoda epilarii prin intermediul alectrolizei are partile sale secundare. Pe langa pretul piperat al unei sesiuni, metoda este cat se poate de complicata, o persoana avand nevoie de mai multe astfel de operatii pentru a obtine efectul scontat. De aceea nici nu poate fi folosita atunci cand avem nevoie sa indepartam parul de pe suprafete extinse.

    Epilare definitiva prin intermediul laserulului

    Similara metodei prin electroliza, epilarea cu ajutorul laserului distruge radacinile parului. Spre deosebire de metoda amintita mai sus, epilarea cu laser poate curata o regiune mai extinsa intr-o singura sesiune deci, este mult mai prietenoasa cu timpul, si asa limitat, de care dispunem. Deci, chiar daca metoda electrolizei ramane inca populara, cea cu laser are avantajul suplimentar de a fi mult mai ieftina. Partea buna este ca, laserul poate indeparta firele de par nedorite din aproape orice parte anatomica a corpului, cu exceptia zonei din jurul ochilor, unde exista riscul unor complicatii care pot distruge vederea. In afara de aceasta zona, procedura poate fi aplicata pe orice parte a fetei, inclusiv deasupra buzei superioare, pe gat, brate, abdomen sau picioare. Mai mult, aceasta metoda poate fi folosita si in zona pubiana. Cu toate acestea, nu veti avea nicio garantie ca tehnica prin laser va avea efectele scontate. Daca optati pentru ea, incercati sa recurgeti la ea doar in saloanele specializate care nu isi fac reclama mincinoasa cu privire la efectele miraculoase ale laserului, pentru ca acestea nu exista.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *