23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEGreseli legate de sprancene si cum sa le repari

Greseli legate de sprancene si cum sa le repari

Sprancenele iti incadreaza fata si sunt cruciale pentur mentinerea simetriei fetei si pentru a comunica emoti. Evita aceste greseli pentru a-ti mentine sprancenele in cea mai buna forma.

Iti pensezi prea mult spatiul dintre sprancene

Deoarece majoritatea femeilor nu isi doresc sa aiba o monospranceana, ele vor merge în direcția opusă și vor smulge prea multe fire de păr între sprâncene, lucru care poate parea nefiresc. Nu este nimic în neregulă sa iti pensezi sprancenele, dar fă-o cu limita. Țineți o pensule de machiaj pe verticală, lângă coltul intern al ochiului. Nu va atingeti de firele de par care se afla de partea dreapta a pensulei.

Folosesti fardul gresit de sprancene

Instincul initial este sa iti potrivesti sprancenele cu culoarea parului, insa nu este mereu alegerea corecta, deoarece sprancenele trebuie sa iti complimenteze fata, nu sa o domine. Opteaza pentru o culoare cu doua nuante mai deschise decat culoarea ta naturala.

Incerci sa le faci identice

Sprancenele ar trebui sa fie surori, nu gemene, asa ca nu este nevoie sa petreci minute inutile in incercarea de a le transforma in copii fidele. Cel mai probabil vei ajunge sa le pensezi prea mult.

Sprancenele nu se potrivesc fetei tale

Sprancenele nu sunt universale. Nu tuturor le sta bine cu aceeasi forma de sprancene. Aceasta trebuie sa iti complimenteze forma naturala a fetei. Lungimea fruntii, marimea ochilor si structura pometilor sunt toti factori de luat in calcul cand vine vorba de forma sprancenelor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: