Search for content, post, videos

Ce trebuie sa faca o femeie, pentru a fi mereu irezistibila, indiferent de varsta

Potrivit ultimelor studii, majoritatea femilor uita efectiv de trucurile pe care le folosesc in tinerete pentru a atrage atentia barbatilor, lucru care le face sa isi piarda increderea in ele insele si sa nu se mai simta atat de atragatoare, odata cu trecerea anilor.
Specialistii in domeniu si cei care obisnuiesc sa poarte discursuri motivationale sunt de parere insa ca exista o serie de lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le uite niciodata pentru a se simti in primul rand ea insasi irezistibila, indiferent de varsta sa si de statutul sau social.

Este vorba despre o serie de lucruri la indemanaoricui, care tin mai mult de initiativa fiecarei femei.

1. Nu uita sa zambesti

Studii efectuate de-a lungul timpului au conchis faptul ca in momentul in care femeile zambesc ridica efectiv moralul celor din jur. Este foarte important sa nu uitati sa zambiti, de fiecare data cand aveti ocazia, pentru a fi mai placute de catre cei din jur.
2. Nu uita de par si starea lui
Parul, podoaba capilara, oricum ar fi coafura unei femei, este unul dintre cele mai mari avantaje ale acesteia. Pentru barbati este mereu important sa vada la o femeie un par ingrijit, aranjat „ca la care”. Pentru a obtine acest efect nu este necesar sa folositi cine stie ce tratamente ci mai degraba sa aveti grija de conditia parului in mod normal.
3. Nu uita de unghii

Este foarte important ca unghiile, fie ca le purtati lungi si date mereu cu oja fice ca le taiati scurt si nu folositi oja niciodata, sa fie curate. Se pare ca unghiile unei femei sunt unul dintre principalul lucru la care barbatii se uita in momentul in care o vad.
4. Nu uita de tenul tau

Chipul unei femei, indiferent de varsta, trebuie sa fie luminos pentru a atrage. Asa ca nu este musai sa folositi machiaj sau alte trucuri pentru a avea un ten luminos ci este de ajuns sa aveti grija ca pielea sa va fie hidratata mereu.

5. Nu uita de parul de pe picioare

Este clar ca parul de pe picioare, la femei, este un lucru nu tocmai placut de majoritatea barbatilor. Asa ca este mereu necesar sa scapati de el, de fiecare data cand observati ca a crescut peste masura.
6. Nu uita de pantofii cu toc

Orice femeie este mult mai atragatoare in momentul in care poarta pantofi cu toc, fie el cat de mic. In momentul in care o femeiepoarta pantofi cu toc, pulpele ii sint mai mereu incordate iar fundul se ridica substantial. Iar aceasta este o priveliste care in mod sigur atrage privirile barbatilor.
7. Nu uita de parfum

Mirosul, un alt factor decisiv in ceea ce priveste cat de dorita este o femeie, este foarte important. Asa ca incercati sa folositi parfumuri in functie de sezon care sa va anunte prezenta mereu cand intrai intr-o incapere.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *