16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCum sa te machiezi ca sa arati exact ca vedeta preferata -...

Cum sa te machiezi ca sa arati exact ca vedeta preferata – VIDEO

Inrolare trafic.ro

Promise Phan este una dintre cele mai apreciate artiste make-up din lume datorita faptului ca are capacitatea de a invata pe toata lumea cum sa se machieze ca sa arate ca vedeta preferata.

Promise are trucuri nebanuite pe care nu se sfieste sa le impartaseasca cu toata lumea si sustine ca metodele ei de machiaj sunt atat de eficiente, incat de multe ori este confundata pe strada cu unele dintre cele mai mari vedete ale caror tipuri de machiaj le imita.

Make-up artistul stie cum sa realizeze machiajul pentru ochi mici, ca sa ii scoata in evidenta si sa le confere aceeasi imagine pe care o au ochii vedetelor si sustine ca acesta este cel mai mare secret al starurilor. Ea este de parere ca majoritatea vedetelor apeleaza la trucuri de machiaj pentru a arata asa cum ne-au obisnuit si ca daca ar fi sa scape de machiaj ar arata ca oamenii normali. Tocmai de aceea vedetele detin secretul pentru machiajul perfect in functie de forma ochilor. 

In videoclipurile pe care le posteaza pe internet, promise explica pas cu pas cum poti ajunge sa arati ca vedeta preferata. Insa, recunoaste ca uneori tenul ei are de suferit din cauza catitatii mari de machiaj pe care o aplica.

Insa, recunoaste ca nu are satisfactie mai mare in viata cand este confundata pe strada cu Angelina Jolie, Scarlett Johansson sau chiar Johhny Depp.

VIDEO

 


Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: