Search for content, post, videos

Ce face Antonia pentru a arata senzational in fiecare zi! Secretele ei in materie de frumusete, dezvaluite

Una dintre cele mai frumoase artiste de la noi este, fara doar si poate, Antonia. Daca te-ai intrebat cum reuseste sa se mentina intr-o forma de invidiat si mai ales ce face ca sa arate atat de bine zi de zi, afla ca trucurile ei au fost dezvaluite.

Este mama a trei copii si reuseste sa arate perfect mereu, iar asta se datoreaza faptului ca este adepta junui look natural.

„Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara si glossul. Daca ar fi sa aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se intampla adesea sa nu ma machiez deloc, ci doar sa imi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare”, a dezvaluit frumoasa cantareata intr-un interviu pentru Antena Stars.

Ba mai mult, ea a marturisit ca se machiaza strident doar la evenimente.

„De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, imi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturand ochii. Pentru zi, atunci cand nu am filmari sau evenimente, nu ma machiez deloc si folosesc doar un balsam de buze. Sau daca vreau totusi sa ma machiez putin, aplic fond de ten, mascara, rar blush si balsam de buze sau gloss”, a mai precizat ea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *