24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEFOTO Cum se citeste ziua pe chipul unei femei, in functie de...

FOTO Cum se citeste ziua pe chipul unei femei, in functie de ora

Nu avem nevoie de oameni de stiinta si studii nenumarate pentru a ne da seama ca nu aratam la fel toata ziua, ca machiajul si prospetimea dobandite dupa ingrijirea de zi cu zi a tenului nu se estompeaza pe parcursul celor 16 ore in care, cel putin teoretic, stam treze.

Anna, o femeie din Marea Britanie, in varsta de 38 de ani, a decis sa-si reconfirme aceste fapte, facandu-si poze la fata in momente diferite ale zilei.

A inceput mai intai la ora 07.00 dimineata, imediat dupa trezire, si si-a imortalizat chipul si dupa joggingul de dinainte de ora 10.00.

Ce-i drept, unele dintre noi, romancele, fie nu avem timp sa iesim la jogging sau sa facem putin sport dimineata, fie – sa recunoastem – avem timp dar suntem lenese.

FOTO ora 7 si ora 10.15

Deja la ora 11.15, dupa dus si dupa aplicarea machiajului, se vede ca chipul Annei arata mult mai bine, roseala, ridurile si cearcanele estompandu-se odata cu intinderea fondului de ten. La 12.30 insa, oboseala incepe deja sa se evidentieze pe tenul ei.

FOTO ora 11.15 si ora 12.30


Ora 15.30 o prinde deja in plina oboseală, iar ora 19.00 – cu parul deja ciufulit. Asta e, chit ca ne coafam, chit ca doar ni-l aranjam un pic, parul nu rezista toata ziua.

FOTO ora 15.30 si ora 19.00

Anna, ca orice femeie, are totusi sanse sa se revigoreze seara, cu o mica reconditionare a machiajului sau, de ce nu, cu refacerea lui totala. 30 minute de relaxare, asadar nu somn, ajuta de asemenea la redobandirea vitalitatii. Un machiaj proaspat o face pe Anna sa arata prezentabil inainte de o scurta iesire in oras. Mai tarziu, la ora 23.30, chipul sters de orice urma de fond de ten sau fard lasa la vedere varsta, grijile, alergatura si oboseala de zi cu zi.

FOTO ora 20.00 si ora 23.30

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: