22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFOTO Cum sa porti corect pantalonii scurti vara

FOTO Cum sa porti corect pantalonii scurti vara

Pantalonii scurti sunt un must-have pentru orice femei vara, insa faptul ca lasa la vedere destul de multa piele ii face sa fie mai dificil de purtat. Mai mult, lungimea nepotrivita a pantalonului scurt poate transforma o tinuta cu potential intr-un dezastru.

 

Primele lucruri pe care o femeie trebuie sa le aiba in vedere atunci cand isi alege o pereche de pantaloni scurti este lungimea lor si croiala. Nu trebuie sa fie niciodata prea scurt si niciodata perfect mulati, nici daca femeia respectiva este trasa prin inel. Pantalonii scurti mulati ofera un aer ieftin, usuratic si de prost gust. Din acest motiv pantalonii scurt trebuie sa fie intotdeauna usor larguri, incat se permite femeii sa se miste liber, fara sa faca cute sau sa o stranga pe pulpe.

 

Totodata, daca femeia este mai plinuta, asadar are cateva kilograme in plus, tivul pantalonilor scurti nu trebuie sa fie niciodata stramt pe picior. Intre pantaloni si pulpa trebuie sa fie o distanta de patru-cinci degete daca sunt scurt, doar daca sunt pana la genunchi putand fi usor mai mulati, dar nu foarte!

 

Ideal este probarea mai multor pantaloni scurt, pentru identificare croielii si, mai ales, a lungimii potrivite. O femeie isi poate da seama usor ce lungime I se potriveste: orice pereche de pantaloni scurti alege sa probeze, sa ii imbrace usor, lasandu-i sa alunece in sus pe picior si uitandu-se atent in oglinda in ce punct al piciorului arata cel mai bine, in punct al pulpei o avantajeaza cel mai bine.

 

Citeste si:  Bijuterii Lanvin toamna iarna

Atentie insa la pantalonii scurti care se termina la o palma peste genunchi. La fel ca in cazul fustelor sau al rochiilor, orice articol vestimentar care vine la o palma peste genunchi este bun de purtat doar de femeile slabute care au genunchi frumosi. Altfel aspectul poate fi deastruos.

 

Mai bine alegeri fie pantaloni scurti care vin fix pana la jumatatea genunchiului sau care se termina la doua palme peste rotula.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: