23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIFlorin Ristei a filmat cu iubita Naomi pentru un nou videoclip

Florin Ristei a filmat cu iubita Naomi pentru un nou videoclip

Inrolare trafic.ro

Toată lumea știe că Florin Ristei are o relație cu Naomi, fosta concurentă la X Factor, unde bărbatul a fost câștigător și mai apoi a fost jurat. Cei doi au colaborat la un videoclip la super melodia ”Aripile” piesa făcând parte dintr-o campanie.

În luna în care se celebrează copiii, Florin Ristei, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români, se alătură campaniei antidiscriminare a Agenției Împreună pentru a oferi aripi și curaj celor mici și celor mari deopotrivă. Aripile este o piesă emoționantă, cu versuri puternice și o melodie captivantă, ce transmite mesajul de toleranță, acceptare și unitate în fața discriminării.

florin ristei
florin ristei

Astfel, Aripile devine imnul campaniei antidiscriminare inițiate de Agenția Împreună, care își propune să promoveze valorile unei lumi în care toți oamenii să trăiască împreună în armonie acceptare.
Florin Ristei este recunoscut pentru personalitatea sa energică și talentul său muzical remarcabil. Câștigător al concursului de talente „X Factor” România, solist în trupa Amici și prezentator al unor emisiuni de televiziune de succes, Florin Ristei a devenit un artist iubit de public și a reușit să se impună pe scena muzicală românească prin numeroasele sale hit-uri și colaborări notabile.
Prin lansarea melodiei Aripile împreună cu Agenția Împreună, Florin Ristei urmărește să amplifice mesajul său de combatere a discriminării și de promovare a unei societăți mai juste și mai incluzive. Această campanie își propune să provoace reflecție și schimbare în mentalitatea societății, să încurajeze dialogul și să contribuie la construirea unei lumi în care diversitatea să fie celebrată și respectată.

Citeste si:  Emi de la ”Noaptea târziu”, mare nuntă mare cu iubita lui
florin ristei si naomi
florin ristei si naomi

Melodia Aripile a fost lansată în platformele digitale alături de un videoclip emoționant, care va spori impactul mesajului și va ajunge la un public larg prin intermediul platformelor de streaming și a rețelelor sociale. Agenția Împreună și Florin Ristei invită publicul să se alăture acestei campanii antidiscriminare, sprijinind promovarea valorilor de toleranță, respect și unitate în societate. Mesajul piesei este că doar împreună putem construi un viitor în care fiecare persoană să aibă aripile libere să zboare spre visurile și aspirațiile sale. In videoclip, la un moment dat apare si logodnica lui Florin, Naomi Hedman, fosta concurenta X Factor.

Melodia este parte a proiectului „Cunoașterea (r)omului de lângă noi”, proiect derulat de Fundația Agenția Comunitară „Împreună” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este creșterea nivelului de conștientizare asupra drepturilor omului și tratamentului egal, cu focus pe minoritatea romă.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: