24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFlip flops mereu la moda dar periculosi pentru sanatate

Flip flops mereu la moda dar periculosi pentru sanatate

E vara, e cald si e timpul sa purtam flip flops. Slapii sunt lejeri, usor de incaltat iar pielea noastra poate sa respire. Acesti papuci se pot purta cu orice fel de tinuta: pantaloni scurti, fusta lunga, fusta scurta , rochite si evident se preteaza foarte bine sa ii porti la plaja. Medicii ne avertizeaza: acest tip de incaltamine poate dauna grav sanatatii.

Cercetatorii spun ca purtarea slapilor modifica mersul si  poate cauza dureri de glezna si de picioare. Ei nu sunt conceputi pentru a sustine piciorul , de aceea este de preferat sa un fie purtati toata ziua.

Flip flops se prind de picior doar prin curelesua dintre degete, daca materialul este tare, poate provoca rani in zona respectiva.

Papucii au talpa subtire si dreapta si sunt foarte daunatori persoanelor care au platfus. Pot provoca dureri mari de spate si de picioare.

Incordarea degetelor pentru a tine slapii in picioare poate duce la afectiuni ale tendoanelor.

Purtarea flip flops  poate duce si la aparitia cancerului de piele pentru ca nu ne gandim niciodata ca trebuie sa aplicam crema de protectie solara pe zona expusa a picioarelor. Medicii ne recomanda tuturor celor care purtam in perioada estivala acest tip de incaltaminte sa protejam pilea sensibila a picioarelor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: