25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFlavia Mihasan, primele declaratii despre iubitul ei, Marius Moldovan: ”Suntem o echipa...

Flavia Mihasan, primele declaratii despre iubitul ei, Marius Moldovan: ”Suntem o echipa foarte buna!”

Flavia Mihasan traieste momente senzationale. Este indragostita din nou, se intelege de minune cu iubitul ei, Marius Moldovan iar acum a vorbit despre cum reusesc sa-si imparta sarcinile de acasa.

Astfel, in cadrul unui interviu, ea a marturisit ca formeaza o echipa foarte buna cu partenerul ei de viata. „Da, am un program foarte aglomerat, cel putin in perioada aceasta…Acum zic, wow de ce nu are mai multe ore ziua. Am fiecare ora programata!

Timpul acesta este, cumva este loc si pentru asta! (n.r. timp petrecut cu iubitul) Da, s-a ocupat el! (n.r. sa schimbe anvelopele la masina) A stat la niste cozi interminabile.

Bag rufele la spalat seara, pentru ca numai eu stiu. Am si niste fixuri d-astea. El le intinde, dar nu stiu cand. Cand ajung acasa de multe ori le gasesc intinde. Impartim sarcinile, suntem o echipa foarte buna.”, a declarat Flavia pentru VIVA!.

Flavia Mihasan si Marius Moldovan, care este actor, fotomodel si dansator profesionist, formeaza un cuplu de cateva luni, de cand s-au cunoscut la repetitiile pentru musicalul ”Mamma Mia!”.

Marius Moldovan are 27 de ani si s-a mutat in Bucuresti dupa ce a absolvit liceul din Bistrita. Aici, el a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale, iar acum ar lucra la Teatrul Evreiesc de Stat.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: