22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIFiul cel mic al lui Lucian Mândruță a terminat liceul! Ce mesaj...

Fiul cel mic al lui Lucian Mândruță a terminat liceul! Ce mesaj a publicat vedeta?

Inrolare trafic.ro

Fostul prezentator de televiziune este mândru că băiețîi lui au crescut și au devenit adevărați bărbați. Tocmai de aceea Lucian Mândruță a vrut să afle toată lumea că Mihai, mezinul familiei sale, a terminat liceul, iar Matei, fiul cel mare, le-a fost alături.
Lucian Mândruță a răsuflat ușurat că Mihai este de acum absolvent de liceu și că l-a terminat cu brio, având în vedere că a fost și greva profesorilor.

lucian mandruta cu mihai si mater, fii lui
lucian mandruta cu mihai si mater, fii lui

Fostul prezentator de televiziune de la Pro TV a postat un mesaj pe rețelele de socializare și apoi lîngă el câteva imagini cu cei doi fii, în special cu Mihai care a terminat liceul, dar și alte imagi cu restul familiei.

mezinul familiei mandruta
mezinul familiei mandruta

”Copiii, dacă îi scapi din ochi, fac tot felul de trăznăi. De exemplu, asta’ micu al meu a terminat liceul. Păi stai așa, nu l-am luat ieri, hai alaltăieri de la maternitate? Ba da. Nu știu pe unde a fost, în ce anturaj de copii de ani gata a intrat de-a făcut 19 ani așa repede! Poftim, uitați-va și voi ce mi-a făcut! Acum cum îl mai fac bebeluș înapoi?”, a glumit el pe rețelele de socializare. Se știe că Lucian Mândruță și băieții lui fac mereu sport, merg cu bicicletele sau pleacă împreună la munte și la mare. Pustii sunt anntrenati și sportifi, dealtfel că și tatăl lor și probabil că fetele stau la coadă să le zmulga un zâmbet.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: