23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFilme romantice care le plac si barbatilor

Filme romantice care le plac si barbatilor

Preconceptia privind barbatii si filmele romantice este ca, pur si simplu, le destesta! FALS, scrie editia americana a revistei Cosmopolitan. Potrivit unui sondaj de opinie, exista patru filme de dragoste care sunt chiar si pe placul celor mai inversunati masculi.

Un sondaj efectuat in SUA arata ca exista si filme romantice placute de barbati, fapt ce spulbera mitul ca filmele „siropoase” sunt destinate doar femeilor.

Primul pe lista este pelicula How To Lose A Guy In 10 Days (Cum sa scapi de un tip in 10 zile), din 2003, care ii are ca protagonisti pe Kate Hudson si Matthew McConaughey.

Filme de groaza

Filme de comedie

Al doilea film care a trezit senzatii placute in firile dure ale barbatilor este The Devil Wears Prada (Diavolul se imbraca de la Prada), din 2006, cu actritele Anne Hathaway si Meryl Streep, cea din urma castigatoarea a numeroase Oscaruri.

The Notebook (Jurnalul) din 2004, cu Ryan Gosling si Rachel McAdams, recreaza atmosfera anilor 30 din sudul Statelor Unite, in vremurile in care barbatii detineau puterea de decizie in familie si in societate, iar femeile cautau mici cai de scapare prin care sa simta ca-si pot controla cat de cat propria viata. Acesta este un alt film care atinge spiritul masculin, in pofida scenelor romanice clasice cu cei doi alergand prin ploaie.

Productia britanica Love Actually (Pur si simplu dragoste), din 2003, se ridica la asteptarile publicului din Regatul Unit, mai greu de atins cu romantismele tipic americane. La filmari au participat actori de renume precum Keira Knightley, Hugh Grant si Colin Firth. Pelicula prezinta o viziune asupra iubirii intinate de sarcasmul de zi cu zi, dar care – in pofida societatii contemporane marcate de constanta lipsa de timp si de instrainare – reuseste sa dea semne de viata prin povestile simple, umane ale fiecarui cuplu din poveste.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: