27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEExercitii pentru micsorarea fundului, pentru incepatoare VIDEO

Exercitii pentru micsorarea fundului, pentru incepatoare VIDEO

Daca esti nemultumita de faptul ca ai fundul prea mare, ai putea incerca cu incredere o serie de exercitii de micsorarea fundului, pentru incepatoare.

Aceste exercitii pentru micsorarea fundului sunt destinate in primul rand tonifierii muschilor fesieri si totodata lucreaza in profunzime mai multe grupe de muschi mari, ceea ce duce la eliminarea grasimii din organism.

Exercitiile pentru micsorarea fundului, pentru incepatoare pot fi facute zilnic, in confortul propriului camin, fiind nevoie doar de un scaun, pentru sustinere.

Exercitiile pentru micsorarea fundului sunt gandite de asa natura incat sa nu aiba un efect negativ asupra coloanei vertebrale, asa ca pot fi efectuate de oricine.

Cum functioneaza exercitiile pentru micsorarea fundului

Aceste exercitii presupun in primul rand sa fie folosita pozitia „in patru labe” pentru tensiune puternica asupra muschilor fesieri. Apoi, se efectueaza miscari ale picioarelor care stimuleaza puternic muschii fesieri.

Celalalt exercitiu, presupune incordarea muschilor fesieri, pe perioade destul de lungi de timp, folosind un scaun ca suport.

Toti pasii sunt explicati in detaliu, in videoclipul de mai jos. Aceste exercitii sunt eficiente doar daca este tinuta si o dieta slaba in carbohidrati si zahar.

VIDEO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: