12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEElena Gheorghe și Eugenia Nicolae, filmări cu peripeții pentru noul videoclip!

Elena Gheorghe și Eugenia Nicolae, filmări cu peripeții pentru noul videoclip!

Inrolare trafic.ro

Zilele trecute o nouă colaborare muzicală specială a apărut pe canalul de Youtube. Eugenia Nicolae, de la ”Românii au talent”, în colaborare cu Elena Gheorghe au lansat o nouă piesă, ”Inimă nebună”, pentru care au filmat un videoclip plin de peripeții.

Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzică pop, iar noua piesă este plină de energia bună cu care artista ne-a obișnuit deja. Melodia aduce laolaltă influențe din folclorul românesc și cel machidonesc, îmbinându-se armonios într-un sound pop. „Colaborarea cu artista Elena Gheorghe a fost cu adevărat specială.

În urmă cu un an Elena și-a dorit să îi scriu o piesă și în perioada aceea am avut ocazia să stăm mai mult de vorbă și să o cunosc mai bine. În spatele artistei de succes este o femeie extrem de muncitoare, atentă la detalii, caldă și blândă. Totul a mers cât se poate de rapid, chiar dacă Elena pregătea show-ul pentru Sala Palatului în perioada în care noi am înregistrat piesa și am filmat clipul.

Eram amândouă destul de prinse și mi-a zis doar atât: “stai liniștită, o rezolvăm!”. Și într-adevăr așa a fost. Am cântat în premieră piesă noastră în cadrul concertului “Armâna mea”, de ziua Elenei, pe 21 mai. A fost superb și îi mulțumesc pentru invitație.”, spune Eugenia Nicolae.

Citeste si:  Andreea Banica, marturisiri dureroase: ”Am avut o singura papusa in copilarie!”

Iar la rândul ei, Elena Gheorghe a mărturisit: „am primit cu mare bucurie colaborarea cu Eugenia Nicolae, un artist complet care duce mai departe folclorul într-o manieră modernă. “Inimă nebună” mi-a plăcut de la prima ascultare, iar videoclipul plin de culoare a pus în valoare și mai mult piesă.”, a spus ea.

Cele două au filmat un videoclip cu multe peripețîi. „La filmări ne-am rugat cu toțîi să nu mai plouă. Zilele dinaintea filmării au fost foarte ploioase și înnorate, iar prognoza nu era prea optimistă nici pentru ziua stabilită de filmare. Am fost foarte norocoși, nu doar că nu a plouat, dar am avut parte și de soare.

Am filmat lângă București, într-un loc superb, cu multă liniște și verdeață. Au venit și părinții mei pe set. S-au ocupat de toată partea organizatorică și au primit laude din partea întregii echipe. Adevărul este că mama gătește extraordinar și ne-a adus mâncare preparată de ea, de acasă de la Slatina, iar tată a fost atent la tot. Era pregătit pentru orice situație.”, ne-a povestit Eugenia Nicolae.

Inima-nebuna
Inima-nebuna

Inimă nebună este o piesă care vorbește despre puterea pe care o poate avea iubirea atunci când apare în viața omului. În momentul îndrăgostirii se întâmplă cele mai fantastice schimbări în mintea și corpul nostru, iar inima noastră ne conduce cu viteză maximă. Piesă este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studio-ul Bad Sheep Entertainment, videoclipul fiind filmat și regizat de către Silviu Mîndroc.

Citeste si:  Cum sa scapi de unghiile incarnate

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzică pop. Vocea să inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțîn de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesă „Lie”, alături de Puya.

Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike, Elena Gheorghe și pregătește multe alte surprize pentru public.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: