21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPEle sunt zodiile cu cel mai ridicat IQ

Ele sunt zodiile cu cel mai ridicat IQ

Inrolare trafic.ro

Fiecare nativ al zodiacului exceleaza la un anumit capitol. Unii sunt sarmanti, diplomati, frumosi, altii sunt buni la finante.

Astazi vom vorbi despre zodiile cu cel mai ridicat IQ. Desi sunt modesti si nu par a fi foarte inteligenti, nativii din cele 5 zodii prezentate mai jos se fac remarcati printr-o gandire logica.

Varsator
Ce nascuti sub acest semn zodiacal sunt considerati a fi geniali. Varsatorii sunt plini de idei, au o memorie iesita din comun si nu este indicat sa incercati sa-i pacaliti.

Berbec
Nativii din berbec au o inteligenta peste medie si sunt in stare sa se descurce in orice domeniu. Sunt incurajati si laudati de mici si de cele mai multe ori ajung sa fie lideri.

Rac
Sunt cunoscuti pentru mintea luminata. Au argumente inteligente, sunt sarmanti, iar intr-o discutie in contradictoriu vor avea intotdeauna de castigat.

Sagetator
Sunt extrem de constiinciosi si nu vor da niciodata inapoi atunci cand vine vorba sa invete. Le place sa acumuleze cat mai multa informatie si sa stie tot, din absolut orice domeniu. Curiozitatea lor ii ridica in topul celor mai inteligente si pregatite zodii.

Capricorn
Capricornii iti petrec toata viata muncind si acumuland experienta. Dau dovada de o gandire analitica si o inteligenta diabolica, ceva de spriat, care ii ridica pe culmile succesului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: