3 iunie , 2023
AcasăARTICOLE25% reducere la cartea «Cât de compatibili sunteţi»

25% reducere la cartea «Cât de compatibili sunteţi»

chilipirul-zilei.ro/

Aboneaza-te la newsletter-ul Lyla.ro si vei primi, odata cu el, codul unic prin care vei beneficia de reducerea mentionata mai jos pentru a comanda cartea «Cât de compatibili sunteţi? Manualul relaţiilor – Ediţia a II-a»

*Reducerea de 25% se aplică numai dacă la finalul comenzii introduci în câmpul Cupon Reducere codul unic LYLA.

*Oferta valabila doar utilzatorilor LYLA

*Pentru a putea comanda trebuie să te autentifici sau să îţi creezi cont

CODUL UNIC SE OBTINE ODATA CU ABONAREA LA NEWSLETTER-UL LYLA.RO

COMANDA CARTII SE FACE DE AICI

Despre cartea

«Cât de compatibili sunteţi? Manualul relaţiilor – Ediţia a II-a»

Autor: Allan Pease, Barbara Pease www.curteaveche.ro

Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea func-ţionează sau eşuează, Allan & Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor. În această carte amuzantă de teste, soţii Pease pun la dispoziţie o serie de ches-tionare care abordează toate aspectele importante ale felului în care interacţionăm.

Găsiţi sfaturi despre cum să vă asiguraţi că o vacanţă idilică la ţară nu devine un coşmar din pricina şoferului care rătăceşte drumul; despre felul în care să găsiţi partenerul potrivit şi despre cum să vă asiguraţi că rămâneţi împreună; despre cum să abordaţi relaţiile cu socrii şi rudele; şi despre cum să comunicaţi într-un mod adecvat.
Cartea este o combinaţie ingenioasă de cunoştinţe de specialitate şi trucuri practice, care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de iubire şi să râdeţi în timp ce învăţaţi.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.