Search for content, post, videos

De ce nu slabesti? Motive mai putin evidente care iti saboteaza dieta

In cazul in care ai urmat toate dietele posibile, insa nu ai reusit sa slabesti atat cat ti-ai fi dorit, iata explicatia.

In cele mai multe cazuri, dietele fara grasimi, carbohidrati, proteine si numararea caloriilor au efecte temporare.

Mananci separat proteine si carbohidrati
Cei care se incred in dietele clasice sunt siguri ca trebuie sa mananci proteine separat de carbohidrati.

Atunci cand le consumi in mod separat, sistemul tau digestiv nu va mai putea functiona corespunzator si te vei alege doar cu probleme de stomac, nu si cu kilograme in minus.

Mananci cu mana
Creierul are nevoie de aproximativ 20 de minute sa realizeze ca am mancat ceva si ca este full, dar in cele 20 de minute, majoritatea oamenilor mananca mai mult decat este nevoie.

Este important sa folosesti tacamuri pentru a pierde mai mult timp la masa si pentru a avea parte de bucatele mai mici si impresia ca ai mancat mai mult.

Mananci prea multa mancare sanatoasa
Studiile arata ca atunci cand mananci mult, indiferent de tipul alimentelor, fie ca sunt doar unele sanatoase, acest lucru este periculos pentru sanatatea ta. Daca vrei sa fii slaba, este important sa fii atenta si la dimensiunea portiilor de mancare, nu doar la alimentele pe care le folosesti.

Iti plac dietele detoxifiante
Dietele detox sunt utile, insa regimul tau alimentar nu ar trebui sa includa doar asta. Atunci cand urmezi o astfel de dieta, corpul tau pierde apa si muschi in loc de grasime.

Numeri caloriile
Procesul numararii caloriilor nu te poate ajuta mereu sa scazi in greutate. Deoarece nu poti sti niciodata in mod exact cate calorii are un produs sau de cata energie ai nevoie intr-o anumita zi.

Este mai important sa te uiti cat de sanatos este un produs, cate vitamine are si nicronutrienti, nu cate calorii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *