Search for content, post, videos

Cum se mentine Alina Sorescu in forma dupa sarcini! A dezvaluit care este secretul siluetei ei in direct, la TV

Are doua fetite superbe si se mandreste si cu un trup perfect sculptat. Este vorba de Alina Sorescu, care a vorbit despre cum reuseste sa se mentina in foma dupa ce a adus pe lume doi copii.

Astfel, in cadrul emisiunii ”Vorbeste lumea”, ea a dezvalui ca face pilates de doua ori pe saptamana, iar acest lucru o ajuta sa-si pastreze silueta de invidiat.

„E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru ca in perioada de recuperare dupa prima nastere cautam un mod de a face sport care sa nu ma solicite foarte mult cardio, mai ales dupa cezariana…
Acum, in septembrie, vin obligatoriu de doua sau de trei ori pe saptamana. Vin cand dorm fetitele. Fiecare dupa posibilitati”, a explicat Alina Sorescu.

De asemenea, dupa sarcina, ea a marturisit ca a urmat o dieta drastica.

„Dupa ce am nascut, am simtit nevoia de o schimbare, in care am schimbat alimentatia, am schimbat culoarea parului si pot spune ca mi-am revenit foarte repede la numarul de kilograme. Ma ajuta si varsta, am doar 28 de ani. Am si alaptat, iar acele 2-3 kilograme pe care le mai aveam, am reusit sa le dau jos printr-o cura de detoxifiere. Eu nu am foarte mult timp la dispozitie si apelez la oameni care se pricep la asta. Mananc si carne, insa nu vreau sa fac abuz, prefer mai degraba pestele”, dezvaluia ea in emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *