Search for content, post, videos

Cum a reusit Ozana Barabancea sa slabeasca 59 de kilograme: ”Mi-a fost greu!”

Ozana Barabancea a slabit 59 de kilograme in urma operatiei de micsorare a stomacului, insa ea a urmat si o dieta echilibrata, despre care a vorbit de curand.

Intrebata cum a reusit sa slabeasca, aceasta a marturisit ca n-a fost deloc o decizie usoara, mai ales ca de-a lungul timpului a urmat mai multe diete, dar care n-au dat roade.

„Mi-a fost foarte greu sa ma misc, fiind foarte grasa, oboseam foarte repede. Nu a fost o decizie simpla, dar sunt cu totul si cu totul alt om si tot ceea ce fac eu acum este in functie de aceasta operatie. Sunt constienta ca nu pot sa gresesc pentru ca poate fi fatal”, a declarat vedeta la Xtra Night Show.

”Mananc de trei ori pe zi, din cinci in cinci ore. Important este sa nu beau nimic in timpul mesei, sa beau cu jumatate de ora ori inainte, ori dupa masa”, a declarat aceasta pentru click.

Ba mai mult, ea a marturisit ca a reusit sa scape de excesul de piele in urma unei interventii chirurgicale ce a durat cinci ore:

„Doctorul mi-a spus ca o sa arat ca in liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am facut trei operatii in una: spate, burta si blefaroplastie. Mai vreau sanii si coapsele, unii spun ca am am un nas urat, eu nu cred, dar daca e nevoie il operez si pe asta”, a declarat Ozana Baranacea pentru Antena 1.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *