Search for content, post, videos

Asa functioneaza dieta care te slabeste aproape 1 kilogram pe noapte

Un medic specialist in probleme de obezitate de la Boston University School of Medicine, Caroline Apovian, sustine ca a inventat o dieta care te slabeste aproape 1 kilogram peste noapte.

 

Dieta poate sa te ajute sa slabesti peste 4 kilogramein doar 6 zile si este bazata pe un consum ridicat de proteine, fructe si legume iar secretul felului in care functioneaza ar fi de fapt somnul.

 

Medicul mai sus mentionat sustine ca in prima noapte a dietei poti ajunge sa slabesti chiar si 900 de grame iar in urmatoarele sase zile sa dai jos mai bine de 4 kilograme.

 

Se pare ca in timpul somnului organismul secreta hormoni ai apetitului dintre care unul, respectiv leptina, tina in frau posta de mancare. Asadar, cu cat dormi mai mult, cu atat pofta de mancare este mai mica datorita faptului ca leptina este secretata mai mult pe timpul somnului. In cazul in care dormi putin, este secretat predominant celalalt hormon al apetitului, respectiv grelina careiese la iveala mai mult cand corpul este activ, care stimuleaza pofta de mancare.

 

Asa functioneaza dieta care te slabeste aproape 1 kilogram pe noapte

 

Prima zi a dietei consuma doar apa si shake-uri proteice si fructe. Shake-ul proteic se face din 3 oua, o banana si fulgi de ovaz si 400 ml de lapte.

 

In urmatoarele 6 zile mananca exclusiv proteine si fructe si legume, fara sa te atingi de zahar sau produse de panificatie.

 

Ai voie sa mananci carne de vita, ton, creveti, curcan, si conserve de peste.

 

Totodata, trebuie sa mananci zilnic 2 portii de cereale integrale, 2 portii de produse lactate, o portie de legume bogate in amidon. Nu manca mai tarziu de 6 seara si se pare ca rezultatele sunt uimitoare.

<

3 comments

  • <cite itemprop="author">Andrei Pescarus</cite>

    http://EYNforyou.com Cel mai ieftin magazin online

  • <cite itemprop="author">Andrei Pescarus</cite>

    http://EYNforyou.com Cel mai ieftin magazin online.

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Învata din filosofia furnicii, pe care locuitorii Hong Kong-ului au adoptat-o ca a lor. Odata ce te-ai hotarât si ti-ai pus în minte ceva, obstacolele înceteaza sa mai existe. Le ocolesti, treci peste ele, pe sub ele sau chiar prin ele, dar mergi înainte. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email: doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *