Search for content, post, videos

Anamaria Prodan, dieta fulger! Cum a reusit sa topeasca 15 kilograme in 15 zile

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este, fara doar si poate, Anamaria Prodan, care in ultima perioada a slabit mai bine de 15 kilograme, dupa cum marturisea chiar ea.

Este recunoscuta pentru silueta de invidiat pe care nu rateaza nicio ocazie pentru a si-o arata, iar Anamaria a vorbit, in cadrul unui interviu, despre dieta pe care a urmat-o ca sa slabeasca.

„Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos.

Citeste si: Dieta cu banane verzi! Ce trebuie sa faci ca sa dai jos kilogramele nedorite

Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune de televiziune.

De asemenea, ea a mai dezvaluit ca a consumat mult timp si supa de legume si fructe.

„Supa de legume si fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan, pentru o emisiune TV.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *