23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEDieta de 100 de zile doar cu McDonald's, rezultatul a fost de...

Dieta de 100 de zile doar cu McDonald’s, rezultatul a fost de necrezut!

Inrolare trafic.ro

Când Kevin Maginnis a spus că va mânca doar la McDonald’s timp de 100 de zile pentru a încerca să slăbească, majoritatea oamenilor au crezut că nu va atinge obiectivul de 22+ kg. Dar în ziua 100, Maginnis slăbit aproximativ 26,5 kg.

Maginnis, originar din Nashville, Tennessee, și-a împărtășit provocarea pe TikTok, unde a documentat comanda sa de fast-food în fiecare zi: o jumătate de porție din meniul McDonald’s pentru fiecare masă.

El a început provocarea aproximativ 108 kilograme când Maginnis a urcat pe cântar în ziua 100, cântărea 81,5 kilograme.

Pentru a sărbători piatra de hotar de 100 de zile, Maginnis a apărut la emisiunea Today pentru a vorbi despre călătoria sa.

“Mă simt minunat,” a spus Maginnis gazdelor de la Today show.

Maginnis a spus că a încercat întregul meniu McDonald’s până acum, de la Big Macs la Quarter Pounders (deși a renunțat băuturile carbogazoase și cele dulci). Atât timp cât putea împărți porția în două – de exemplu, jumătate de burger și jumătate de porție de cartofi prăjiți medii – era acceptabil.

Maginnis nu a băut alcool în timpul provocării de 100 de zile, optând în schimb pentru 2 până la 2,5 litri de apă în fiecare zi. A spus că nu a gustat între mese și nu a făcut exerciții fizice. Nu a adăugat nici fructe sau legume în dieta sa, bazându-se doar pe alimentele deja oferite ca parte a meniului McDonald’s, cum ar fi salata de pe burgeri sau afinele din muffins.

Citeste si:  Cum sa tii kilogramele in plus la distanta, cand esti in concediu

Maginnis mănâncă cele trei mese zilnice doar când simte o foame puternică. Astfel, Maginnis a susținut, arde grăsimea din rezervele excesive ale corpului său când nu mănâncă activ.

În timpul vizitei la Today show, Maginnis a răspuns criticilor săi care susțin că mâncarea strict de fast-food trebuie să creeze haos în corpul său.

Maginnis a împărtășit rezultatele analizelor sale de sânge, care arătau că trigliceridele sale au scăzut cu 205 puncte și colesterolul era la 65 de puncte. A susținut de asemenea că era pre-diabetic, dar a spus că acum zaharurile lui sunt într-un interval “sănătos”.

Maginnis a subliniat de mai multe ori în trecut că nu are un parteneriat cu McDonald’s. În schimb, le-a spus gazdelor de la Today show că a început provocarea auto-impusă pentru că crede că pierderea în greutate este posibilă cu orice tip de mâncare.

“Încetați să demonizați mâncarea,” a spus Maginnis.

Deși a recunoscut că anumite nutrienți sunt esențiali pentru sănătatea creierului, Maginnis a spus: “când vine vorba de a scăpa de obezitate, reduceți dimensiunea meselor.”

El a continuat să sublinieze importanța controlului porțiilor: “Aveți un plan. Aveți niște responsabilități.”

Soția lui Maginnis, Melody Maginnis, s-a alăturat și ea provocării de a mânca doar la McDonald’s în ultimele 60 de zile ale experienței sale. Maginnis a spus că soția sa a slăbit până acum 7,7 kilograme.

Citeste si:  Cinci super-alimente care te ajuta sa slabesti o masura

Acum că provocarea sa de 100 de zile s-a încheiat, Maginnis a spus că va sărbători cu un mare file de mignon.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: