14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDiana Munteanu, o nouă sărbătoare in familie

Diana Munteanu, o nouă sărbătoare in familie

Inrolare trafic.ro

Una dintre prezentatoarele matinalului Neatza de weekend de la Antena 1 este și o mama fericită, deși mulți dintre cei care o știu n-ar zice acest lucru. Și asta pentru că Diana Munteanu este și părinte cu normă întreagă, iar recent și-a sărbătorit fiul, pe David.

Zilele trecute, fosta vedetă de la ”Școală Vedetelor”, emisiune care a debutat cu mulți ani în urmă, și-a sărbătorit fiul, care a devenit un adolescent înalt, bine făcut și cu multe idei. Diana Munteanu a făcut câteva fotografii cu fiul ei care a împlinit 14 ani și căruia i-a făcut câteva cadouri.

Printre acestea și un tort, cu care au ținut să se fotografieze împreună, și lîngă imagini au scris următorul text:

diana munteanu si fiul ei
diana munteanu si fiul ei

”Mă ridic pe vârfuri să-l pup. A crescut! La mulți ani frumoși, minune. Te iubesc infinit David 14”, a scris vedetă. Puțini știu că Diana a fost multă vreme cântăreața și așa a debutat în televiziune, în emisiunea de la Televiziunea Română, la Școală Vedetelor, emisiune produsă pe vremea aceea de Titus Munteanu.

Apoi Diana a fost multă vreme VJ la câteva posturi de televiziune. Nu îi place iarnă deloc. Iubește să iasă în oraș cu prietenii ei și să se distreze în discoteci. Diana are o înălțime de 172 cm, este în zodia săgetător, are ochii verzi și părul blond.

Citeste si:  Surpriză la ”Insula iubirii”: Vlad Ghermănescu, un pompier din Brașov, e una dintre cel mai sexy ispite

A jucat în filmele: „Întoarcerea Mortiilor VII”, „Necropolis” în 2005, „Azucena” (2005) și „Seed of Chucky”, în 2004. A fost căsătorită cu fotbalistul de la Dinamo Claudiu Niculescu și au împreună un fiu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: