23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCOPII DE VEDETĂDebut în showbizz. Fiica Lianei Stanciu și a lui Mihai Georgescu cântă...

Debut în showbizz. Fiica Lianei Stanciu și a lui Mihai Georgescu cântă cu Bere Gratis

Inrolare trafic.ro

Este 1 iunie și astăzi aflați noutăți despre copii vedetelor. Ei bine, avem noutăți despre Teodora, fiica Lianei Stanciu și a lui Mihai Georgescu, care a înregistrat o piesă împreună cu tatăl sau și colegii lui de la Bere Gratis.
Nouă piesă se numește ”Ce mai faci, copile” și este o colaborare specială între Bere Gratis și Teodora. Acesta este cel mai frumos cadou muzical de 1 Iunie direct de la Mihai Georgescu alias Miță de la Bere Gratis.

liana-si-teodora
liana-si-teodora

“Ce mai faci, copile?” este o piesă de suflet, Bere Gratis și Teodora, menită să emoționeze sufletele tuturor părinților. Noua melodie Bere Gratis se lansează în colaborare cu Sprint Music & My List. “Formația Bere Gratis și-a dorit să facă un cadou celor care sunt părinți, chiar în anul în care împlinește 25 de ani, o piesă caldă, despre unul dintre cele mai importante momente din viața cuiva, acela de a deveni părinte. „Ce mai faci, copile?” este o piesă despre trecut, prezent și viitor, iar în această postura se află o bună parte din generația care ne ascultă la începuturile noastre.
Acum se pot bucură și de un mesaj care se va regăși în fiecare zi a vieții lor”, ne-a mărturisit Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis. În luna noiembrie, trupa Bere Gratis pregătește un super concert aniversar care încununează 25 de ani de activitate.

Citeste si:  Eveniment fericit în familia lui Horia Brenciu. Cine a fost sărbătorit?
Liana-Stanciu-si-Mihai-Georgescu si teodora
Liana-Stanciu-si-Mihai-Georgescu si teodora

Pentru cei ce nu știu încă Teodora este fiica lui Mihai Georgescu și a Lianei Stanciu. Care aflată la Râmnicu Vâlcea, la Platoul Feteni unde va prezența cu Nick NND WeLoveMusic Festival ne-a mărturisit: „Fiica mea are 17 ani, nu mai e un copil. Că să citez din Margaret Mitchell, celebra şi unică ei lucrare, „Pe aripile vântului”: „Copiii sunt frumoşi până când cresc şi încep să mintă că oamenii mari. Aşa că da, câtă vreme îşi păstrează inocenţa, şi bucuria, şi toate lucrurile astea, sunt minunaţi. După aia, devin mici adulţi. Fiica mea ascultă rock. Este fană The Script. Şi Bere Gratis, da. Mai face backing, pe acolo. Toată lumea are în familia noastră voce, doar că nu toată lumea şi-o studiază. Nu toată lumea poate cânta”, a mărturisit Liana Stanciu despre fiica sa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: