16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER De sarbatori, toate drumurile duc acasa!

De sarbatori, toate drumurile duc acasa!

Inrolare trafic.ro

Dupa ce a strabatut 38 de orase si a facut inconjurul Romaniei, iata ca la sfarsit de an, inainte de Craciun, Caravana BookLand se intoarce acasa, in Bucuresti.

Intre 13 si 24 decembrie, BookLand le iese in cale bucurestenilor iubitori de lectura, la statia de metrou Piata Universitatii (vestibulul intermediar).

Cele mai frumoase cadouri de Craciun, le gasesti la BookLand!

Povesti nemuritoare pentru cei mici si nenumarate aparitii editoriale care ii vor incanta pe adulti, vin toate la BookLand. Nici nu trebuie sa le cauti, le vei gasi in drum spre casa.

Pentru BookLand, 2012 a fost un an plin de impliniri. Am ajuns in: Giurgiu, Alexandria, Craiova, Slobozia, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Resita, Timisoara, Oradea, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Bistrita, Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu, Deva, Brasov, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Roman, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Braila si Tulcea.

“Revenind la Bucuresti, echipa BookLand asteapta cu entuziasm intalnirea cu cititorii. Speram ca intoarcerea noastra acasa va fi o ocazie speciala pentru ca bucurestenii sa redescopere placerea de a citi”, spune Sorin Lucaci, coordonator proiect BookLand.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin
amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu
numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: