22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEDe ce toti tantarii trag la tine

De ce toti tantarii trag la tine

Odata cu venirea verii, multe persoane se intreaba, aproape retoric, de ce toti tantarii trag la ele? Se pune ca acesti oameni au “sangele dulce”, dar adevarul este ca exista anumite caracteristici specifice care fac ca unele persoane sa fie mai “apetisante” pentru tantari decat altele.

 

1. Tantarii adora persoanele care beau alcool – un studiu recent a dovedit ca si o sticla de bere bauta te face mai atragator pentru tantari, in comparatie cu un om care nu a pus gura pe alcool.

 

2. Tantarii trag la gravide – femeile insarcinate sunt de doua ori mai expuse riscului de a fi muscate de tantari decat cele neinsarcinate. Motivul consta in faptul ca gravidele au temperatura corporala cu un grad mai ridicata si expira cu 21% mai mult dioxid de carbon decat cele care nu vor deveni mamici.

 

3. Grupa de sange 0, un deliciu pentru tantari – mai multe studii au demonstrat ca persoanele care au grupa sangvina 0 sunt de doua ori mai des muscate de tantari decat cei care au alte grupe de sange, precum A sau B.

 

4. Si tantarilor le place antrenamentul. Nu doar oamenii se simt mai bine in propria piele dupa ce depun effort fizic pentru a slabi sau a mentine in forma, ci si tantarii. In mod bizar, oamenii transpirati au un gust mai mult pentru tantari, decat cei proaspat iesit de sub dus.

 

Citeste si:  Remedii pentru un nas uscat pe care le poti incerca acasa

5. Si tantarii au “simt estetic” – un studiu efectuat de un specialist in entomologie a aratat ca tantarii sunt mai atrasi de anumite culori decat de altele. Spre exemplu, insectele sugatoare prefera sangele persoanelor imbracate in negru, bleu-marin sau rosu, la cina, in comparatie cu cele care poarta alte culori. 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: