21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODADe ce isi gasesc femeile hainele potrivite doar dupa anumita varsta

De ce isi gasesc femeile hainele potrivite doar dupa anumita varsta

Inrolare trafic.ro

Toata lumea stie ca noi, femeile, avem deseori probleme in gasirea hainelor care sa ni se potriveasca. Ba mai mult, pe baza acestui lucru suntem si usor categorisite drept mofturoase sau prea tipicare.

Insa, se pare ca nu este vina noastra. Potrivit unui recent studiu, femeile reusesc sa-si gaseasca hainele potrivite abia dupa 40 de ani de cautari iar abia dupa 57 de ani au incredere deplina in alegerile vestimentare.

Ca dovada sta in primul rand faptul ca multe dintre cele mai indragite femei de succes si vedete arata incredibil tocmai dupa 57 de ani. Dintre ele le putem aminti pe Helen Mirren (67 de ani) si pe Meryl Streep (63 de ani).

„Trece foarte mult timp inainte ca femeile sa stie ce vor sa vada atunci cand merg la cumparaturi”, a declarat Niki Blackmore, purtatorul de cuvant al site-ului www.myhigh.st, care a realizat sondajul pe un esantion de 2.000 de femei.

„Ajunse la 50 de ani, doamnele incep sa ia singure deciziile, devin mai intelepte si aleg mai bine croielile si marimile. Cu timpul, vine si increderea. Femeile mai in varsta isi accepta formele corpului si sunt capabile sa cumpere si sa se imbrace cu incredere”, a mai spus acesta.

Totodata, 90% dintre femeile de peste 50 de ani sunt satisfacute de banii cheltuiti pe haine, pe cand cele tinere ajung deseori la concluzia ca acesti bani au fost irositi pentru ca se plictisesc repede de articolelel vestimentare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: