21 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEFOTO Coafura gata in 3 minute, pentru orice ocazie: coc rasucit la...

FOTO Coafura gata in 3 minute, pentru orice ocazie: coc rasucit la spate

Cocul rasucit la spate este o coafura rapid de facut, boema, feminina si perfecta pentru zi, dar si pentru seara daca este accesorizata putin.

 

In primul rand, ai nevoie de doua bentite tip elastic. Coafura poate fi facuta si cu o singur elastic de cap, dar nu obtii aceeasi fixare pe care o dobandesti cu doua bentite. Astfel, nu risti ca pana la final de zi sa se desprinda cocul.

 

Asadar, ai nevoie de doua bentite tip elastic. Pot fi de aceeasi culoare sau de culor diferite, in functie de preferintele personale.

 

Una dintre bentite o pui normal pe cap, scotandu-ti parul deasupra ei. A doua bentita o pui, pur si simplu, peste cap, astfel incat sa „prinzi” parul intre prima bentita si a doua, care este de lipita, momentan, de frunte.

 

Ulterior, iei suvite de par de la spate si le rotesti in jurul bentitei superiore, pana cand obtii un fel de coc care porneste din spatele unei urechi si se opreste in spatele celeilalte urechi.
 

 

Asezi suvitele invartite in jurul elasticului in asa fel incat sa nu existe goluri, dar nu este obligatoriu sa fie perfect aliniate. Aspectul ravasit ofera un aer mai boem decat cel perfect aliniat.

 

De la crestet, poti trage usor de par pentru a crea mai mult volum. Bentita a doua care era pe frunte ridic-o pana la nivelul primeia, terminand astfel coafura. Te poti folosi si de ace de coc pentru a corecta unele imperfectiuni, dar si de spray fixativ pentru o mai buna fixare.
 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: